ΑρχικήinetGoogle Wallet δίνει $200,000 σε νέους χρήστες

Google Wallet δίνει $200,000 σε νέους χρήστες

Google Wallet

Την Τρίτη, η Google ανακοίνωσε ένα event αποστολής χρημάτων ώστε να ενθαρρύνει τους χρήστες του Google Wallet να προσκαλέσουν τους φίλους τους στην υπηρεσία. Οι υπάρχοντες πελάτες μπορεί να ξεκινήσουν μια αποστολή χρημάτων ακόμη και για ένα cent. Αν ο παραλήπτης δεν έχει ποτέ να δημιουργήσει Google Wallet λογαριασμό, με τον έλεγχο της ταυτότητας του και με αποδοχή της λήψης των χρημάτων, και οι 2 χρήστες θα λάβουν πίστωση $5 στο λογαριασμό τους, μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες.

Το event θα ολοκληρωθεί μετά την συμπλήρωση 20,000 συναλλαγών μεταξύ των χρηστών, που υπολογίζεται περίπου στις $200,000 σε χρήματα, εάν αποδεχτούν όλοι την συναλλαγή μέχρι τις 30 Νοεμβρίου. Οποιοσδήποτε εγγεγραμμένος στην υπηρεσία χρήστης μπορεί να καλέσει όσους φίλους θέλει, αλλά η κάθε συναλλαγή περιορίζεται στα $100 και επίσης υπάρχει και μηχανισμός ασφαλείας στον έλεγχο της ταυτότητας των χρηστών.

Google Wallet 2011

Το Google Wallet είχε κάνει ένα παρόμοιο event το 2011, όπου τότε δώριζε $10 σε κάθε νέα εγγραφή χρήστη στην υπηρεσία. Αξίζει επίσης να σημειωθεί, οτι τη Δευτέρα, το Snapchat κυκλοφόρησε εντελώς ξαφνικά το Snapcash, όπου επιτρέπει την άμεση αποστολή και λήψη χρημάτων μέσα από το chat της εφαρμογής.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS