ΑρχικήinetΑποδοτικότητα και Ασφάλεια IT: Βάση Οθόνης Cloud Philips

Αποδοτικότητα και Ασφάλεια IT: Βάση Οθόνης Cloud Philips

Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των οθονών Philips, συμβάλλει στη βελτίωση λειτουργίας των τμημάτων IT με την ευκολία all-in-one που προσφέρει η Βάση Οθόνης Cloud Philips. Οι χρήστες απλά προσαρμόζουν τη Philips οθόνη τους στη βάση και συνδέονται  απευθείας στο εταιρικό τους περιβάλλον Virtual Desktop Infrastructure (VDI) για πρόσβαση σε κεντρικές εφαρμογές πληροφορικής και αποθήκευση δεδομένων με ασφάλεια. Προσφέροντας ευελιξία, εύκολη διαχείριση και απόλυτη ασφάλεια – σε συνδυασμό με την εκθαμβωτική ποιότητα εικόνας των οθονών Philips – η Βάση Οθόνης Cloud Philips θα μπορούσε να αποτελεί την εξυπνότερη ΙΤ επιλογή για μια εταιρία.

Cloud Philips

Ευελιξία allinone

Η ολοκαίνουρια Βάση Οθόνης Philips φέρνει το VDI πιο κοντά στις επιχειρήσεις, παρέχοντας όλα τα οφέλη της διατήρησης των δεδομένων και του λογισμικού στον κεντρικό διακομιστή και περιορίζοντας την ανάγκη για υπολογιστική ισχύ σε ξεχωριστούς Η/Υ. Διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις – τη SB4B1927VB για υποδομή VMware και τη SB4B1927CB για Citrix – η Βάση Οθόνης Cloud Philips αποτελείται από ένα έξυπνο, εργονομικό stand στο οποίο οι χρήστες μπορούν να τοποθετήσουν κάθε οθόνη Philips των σειρών S, P και B, από 19 έως 29 ίντσες και να συνδεθούν με το εταιρικό τους VDI. Δεν απαιτείται ξεχωριστός επιτραπέζιος ή φορητός υπολογιστής, ενώ οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν ποντίκι ή πληκτρολόγιο απευθείας στη βάση. Με ένα τέτοιο σύστημα είναι πλέον εύκολο να διατηρηθεί τακτοποιημένος ο χώρος εργασίας.

Cloud Philips 1

Εξυπνότερη διαχείριση IT

Τα βασικά πλεονεκτήματα που προσφέρει σε ένα τμήμα IT το VDI είναι η αποδοτικότητα του κόστους, η ασφάλεια και η εύκολη διαχείριση. Οι διαχειριστές ΙΤ μπορούν να διατηρήσουν υψηλή ασφάλεια και προστασία σε όλη την εταιρία καθώς το περιβάλλον VDI διαχειρίζεται από ένα μόνο σημείο, συνεπώς περιορίζει την πιθανότητα μη επιθυμητά λογισμικά να εγκαθίστανται στο σύστημα. Όλα τα δεδομένα είναι ασφαλισμένα στο Cloud και συγχρονίζονται με τον κεντρικό διακομιστή – έτοιμα για άμεση χρήση.

H Βάση Οθόνης Cloud Philips παρέχει καθαρές και αξιόπιστες IT υπηρεσίες σε όλη την εταιρία. Με εύκολη εγκατάσταση και διαχείριση, η Βάση μετατρέπει μια οθόνη σε zero-client με χαμηλό κόστος καθώς οι επιχειρήσεις μπορούν  να χρησιμοποιήσουν τις υπάρχουσες οθόνες Philips, χωρίς πρόσθετες δαπάνες σε νέο εξοπλισμό.  Απλώς συνδέεται στο Virtual Desktop Infrastructure που έχει ήδη εγκαταστήσει η επιχείρηση. Η δυνατότητα εξοικονόμησης πόρων είναι εντυπωσιακή: μια επιχείρηση που διαθέτει την τεχνολογία zero-client και χρησιμοποιεί τη Βάση Οθόνης Cloud Philips μειώνει το συνολικό κόστος του IT περιορίζοντας τα έξοδα αγοράς ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Επιπλέον, διαθέτει πληθώρα συνδέσεων όπως η διπλή DVI έξοδος για επέκταση διπλής οθόνης, το μικρόφωνο και ο ήχος για διαδικτυακές συνεδριάσεις, USB και LAN. Έτσι η Βάση Οθόνης Cloud Philips με τις ικανότητες SmartConnect αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο παραγωγικότητας.

Βιώσιμος και φιλικός προς το περιβάλλον σχεδιασμός

Η Βάση Οθόνης Cloud Philips μπορεί να προσφέρει την all-in-one απλότητα – αλλά στο σχεδιασμό της δεν ισχύει το «ένα-μέγεθος-ταιριάζει-σε-όλους». Το βασικό stand είναι ρυθμιζόμενο στο ύψος των ματιών του χρήστη και μπορεί να περιστραφεί και να κλίνει όπως απαιτείται, για να εξασφαλιστεί η σωστή θέση της οθόνης και να ανακουφίσει τη σωματική κούραση μιας ημέρας στο γραφείο. Η Βάση Οθόνης Cloud Philips με εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας έως 90% συμβάλλει στην προστασία του πλανήτη δίνοντας πράσινο αποτύπωμα στην επιχείρηση.

H νέα Βάση Οθόνης Cloud Philips είναι διαθέσιμη στα καταστήματα με προτεινόμενη τιμή λιανικής €329 για το μοντέλο SB4B1927CB και €449 για το SB4B1927VB.

Μοντέλο SB4B1927VB SB4B1927CB
Λύση προγράμματος-πελάτη VMWare Citrix
Επεξεργαστής Teradici TREA 2321 TI DM8148 Cortex – A8 Dual
Μνήμη: ROM 2Gbit DDR III 2Gbit DDR III X4
Μνήμη: RAM 256 MB NOR 4 GB EMMC
Μέγεθος Οθόνης Για οθόνες 19″~29″ με συμβατότητα στηριγμάτων VESA
Clients 1:Πολλοί
Εργονομία Ρύθμιση ύψους: 120mm+/-5
Περιστροφή: 90 μοίρες (-1~ + 91 μοίρες)
Περιστροφή: -65/65
Κλίση: -5 μοίρες +2/-0 (προς τα εμπρός), +20 μοίρες +0/-3 (προς τα πίσω)
Συνδεσιμότητα Είσοδος σήματος: (2) έξοδοι DVI
USB: (4) USB 2.0
RJ45
Είσοδος μικροφώνου
Υποδοχή ακουστικών: Έξοδος
Σύστημα PCoIP HDX

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS