ΑρχικήinetΘήκες προστασίας Otterbox Preserver

Θήκες προστασίας Otterbox Preserver

Η εταιρεία Otterbox παρουσίασε τις νέες της θήκες κινητών τηλεφώνων Otterbox Preserver, οι οποίες προσφέρουν προστασία από το νερό αλλά και από πτώσεις στο έδαφος.

otterbox-preserver
Otterbox Preserver

Σήμερα, τα smartphones αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της καθημερινότητάς μας, ωστόσο οι συσκευές αυτές θα μπορούν να εκτελούν την αποστολή τους, όταν θα μπορούμε να τις έχουμε πάντα μαζί μας, χωρίς να φοβόμαστε για τις επιπτώσεις μίας πιθανής πτώσης. Σε αυτό το πρόβλημα δίνει λύση η Otterbox με τις αξιόπιστες θήκες για iPhone 5/5s και Samsung Galaxy S4.

Η σειρά Otterbox Preserver δημιουργήθηκε για όλες αυτές τις «υγρές», βρώμικες και ακατάστατες στιγμές που συμβαίνουν όταν δεν φοβούμαστε να διασκεδάσουμε και να ζήσουμε στο έπακρο.

Η εν λόγω θήκη προσφέρει αδιαβροχοποίηση κατά το πρότυπο IP – Χ8, δηλαδή προστασία στο νερό ακόμη και αν βυθιστεί έως τα 2 μέτρα για 30 λεπτά. Προσφέρει προστασία από πτώσεις μέχρι 2 μέτρων, σύμφωνα με το πρότυπο στρατιωτικών προδιαγραφών MIL-STD 810G – 516.6 και προστασία από τη σκόνη σύμφωνα με το πρότυπο IP – 6X.

Η Preserver αποτελείται από δυο μέρη που ασφαλίζουν μεταξύ τους για ευκολότερη  εγκατάσταση. Το ανθεκτικό πολυανθρακικό περίβλημα και η εσωτερικά cushioned επένδυση που απορροφά τους κραδασμούς και εκτρέπει κάθε χτύπημα από τη συσκευή. Επίσης, το ενσωματωμένο προστατευτικό οθόνης «φρουρεί» την οθόνη από γρατσουνιές χωρίς να αναστέλλεται η ευαισθησία αφής.

Για το iPhone 5s, η Touch ID πρόσβαση είναι επίσης εφικτή. Παράλληλα, όλες οι λειτουργίες των συσκευών είναι πλήρως προσβάσιμες και η ποιότητα του ήχου δεν γνωρίζει συμβιβασμούς. Η σειρά περιλαμβάνει ακόμα, ένα ρυθμιζόμενο κορδόνι για πρακτική μεταφορά.

Περισσότερες πληροφορίες για τις θήκες Otterbox Preserver μπορείτε να βρείτε στην παρακάτω διεύθυνση: www.MyBanana.com/Otterbox-preserver .

naftemporiki.gr

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS