ΑρχικήinetGoBe το «έξυπνο» βραχιόλι που μετράει τις… μπουκιές

GoBe το «έξυπνο» βραχιόλι που μετράει τις… μπουκιές

Για όσους δυσκολεύονται να χάσουν τα παραπανίσια κιλά που συσσώρευσαν κατά τη διάρκεια του χειμώνα, τώρα υπάρχει το GoBe : το «έξυπνο» βραχιόλι που μετράει τις… μπουκιές και τις γουλιές του χρήστη.

gobe
To σχεδιαστικά απλοϊκό  βραχιόλι φιλοξενεί υπερευαίσθητους αισθητήρες, ικανούς να καταγράφουν τις καθημερινές μας διατροφικές συνήθειες μέσω του δέρματος. Στη συνέχεια, μέσω τεχνολογίας Bluetooth, το βραχιόλι επικοινωνεί με την ειδική εφαρμογή (για iOS και Android) όπου στέλνει προς ανάλυση τα δεδομένα που έχει συλλέξει.
«Πρόκειται για το πρώτο αυτόματο βραχιόλι το οποίο μέσω του δέρματος είναι σε θέση να διαβάζει τα επίπεδα γλυκόζης στα κύτταρα. Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να φορέσει το  βραχιόλι και αμέσως με τη βοήθεια του συνοδευτικού app για smartphones μπορεί να δει τις θερμίδες που καταναλώνει ή που καίει, τη σωματική του δραστηριότητα, τα επίπεδα ενυδάτωσης του οργανισμού του, τον ύπνο του, τα επίπεδα του στρες και πολλά άλλα» αναφέρει η επινοήτρια εταιρεία, η οποία υπολογίζει ότι το βραχιόλι θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον ερχόμενο Ιούνιο.

 

Πηγή: tovima.gr

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS