ΑρχικήinetΚατεβάστε το δωρεάν 8GadgetPack 11 για τα Windows 8/8.1

Κατεβάστε το δωρεάν 8GadgetPack 11 για τα Windows 8/8.1

8GadgetPack

Τα Windows 8/8.1 έφεραν αρκετά νέα χαρακτηριστικά, αλλά και άφησαν πίσω τους αρκετά καλούδια από τα πολύ δημοφιλή Windows 7, συμπεριλαμβανομένων όχι μόνο του κουμπιού “Έναρξη” και του μενού, αλλά και το περιβάλλον εργασίας Aero και τα desktop gadgets.

Τα περισσότερα από αυτά τα στοιχεία που αφαιρέθηκαν μπορούν να επανέλθουν στα Windows 8/8.1 με τη βοήθεια  λογισμικών τρίτων κατασκευαστών, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να κάνουν τα σύγχρονα  λειτουργικά συστήματα να δείχνουν πιο οικεία, ειδικά στους χρήστες που έχουν συνηθίσει το περιβάλλον των Windows 7 και κάτω. Τώρα γιατί να χρησιμοποιεί κάποιος Windows 8 και να θέλει να το κάνει να φαίνεται σαν Windows 7, αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Το 8GadgetPack είναι μία από τις εφαρμογές που συμβάλλουν σε αυτή την αποκατάσταση της παραδοσιακής διεπαφής του χρήστη στα Windows 8, φέρνοντας πίσω τα desktop gadgets. Όπως γνωρίζετε, τα desktop gadgets εισήχθησαν στα Windows Vista και ήταν διαθέσιμα μέχρι και τα Windows 7, αλλά και για λόγους ασφαλείας, η εταιρεία αποφάσισε να τα αφαιρέσει στα επόμενα OS. Αυτό το μικρό εργαλείο, από την άλλη πλευρά, σας φέρνει νοσταλγικά πίσω στο χρόνο.

Η Έκδοση 11 δεν επιφέρει σημαντικές αλλαγές, αλλά έχει διορθώσει ένα κρίσιμο bug που προκαλούσε κολλήματα κατά την εκκίνηση. Ταυτόχρονα, περιλαμβάνει επίσης ενημερώσεις για μερικές από τις ενσωματωμένες συσκευές, γι ‘αυτό είναι αρκετά προφανές ότι όσοι είχαν ήδη σε λειτουργία την εφαρμογή αυτή θα πρέπει να την αναβαθμίσουν το συντομότερο δυνατόν.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν και περιλαμβάνει την πλειοψηφία των gadgets που ήταν διαθέσιμη για τα Windows 7, συμπεριλαμβανομένων: το ρολόι, τον καιρό, το ημερολόγιο, τις επιλογές ενέργειας, και πολλά άλλα, συνολικά 54 gadgets.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή στην έκδοση 11.0.0 για τα Windows 8 από εδώ.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS