ΑρχικήinetSatya Nadella το Windows 8.1 Update 1 Έρχεται την επόμενη βδομάδα

Satya Nadella το Windows 8.1 Update 1 Έρχεται την επόμενη βδομάδα

O νέος CEO της Microsoft Satya Nadella κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο Σαν Φρανσίσκο μίλησε σχετικά με τις τελευταίες βελτιώσεις της εταιρίας στον κλάδο του cloud, και ανακοίνωσε το Office για το iPad, μια νέα έκδοση της σουίτας παραγωγικότητας της εταιρείας.

windows_8-1_rtm

Αν και τα αποκαλυπτήρια του Office για το iPad ήταν η πιο σημαντική στιγμή της εκδήλωσης, ο Satya Nadella, έκανε ορισμένες δηλώσεις για το μέλλον των Windows, εξηγώντας ότι έρχονται συναρπαστικά νέα την ερχόμενη βδομάδα στο συνέδριο προγραμματιστών BUILD 2014 που θα γίνει πάλι στο Σαν Φρανσίσκο.

“Την επόμενη εβδομάδα θα είμαι και πάλι εδώ, μαζί με πολλούς άλλους από την εταιρεία μας και θα μιλήσουμε για τις καινοτομίες στα Windows, και μία από τις ερωτήσεις που θα ήθελα να αναφέρω είναι τι γίνεται με τα Windows; που κολλάνε τα Windows με όλα αυτά;”, δήλωσε ο Satya Nadella.

“Τα Windows είναι ένα τεράστιο πρόγραμμα για εμάς. Θα καινοτομήσουμε και θα μας δείτε να συζητάμε την επόμενη εβδομάδα για τις μεγάλες καινοτομίες του λειτουργικού συστήματος και τις μεγάλες καινοτομίες στις συσκευές.”

Φυσικά, ο Nadella μιλούσε για το Windows Update του 8.1, την επόμενη σημαντική βελτίωση των Windows 8.1 που αναμένεται να παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του συνεδρίου την επόμενη εβδομάδα.

Η Microsoft δεν έχει αναφερθεί και πάρα πολύ για το Update των Windows 8.1, πέρα από το ότι είναι ένα σημαντικό πακέτο βελτιώσεων που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει την άνοιξη. Ωστόσο, γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα σχετικά με το Windows Update 8.1, χάρη σε διάφορες διαρροές που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο το τελευταίο διάστημα.

Το Windows Update 8.1 θα προσπαθήσει να κάνει το UI του μετρό λίγο πιο κατάλληλο για τα παραδοσιακά PC, προσθέτοντας μερικά νέα χαρακτηριστικά στην αρχική οθόνη, όπως ένα πλαίσιο αναζήτησης και νέες επιλογές ενέργειας.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS