ΑρχικήinetΈλα μαζί για την Ώρα της Γης

Έλα μαζί για την Ώρα της Γης

Το βράδυ του Σαββάτου, 29 Μαρτίου του 2014, στις 8:30μμ, εκατομμύρια άνθρωποι, σε περισσότερες από 140 χώρες σε όλο τον κόσμο, θα σβήσουν τα φώτα τους για μια ώρα. Την Ώρα της Γης.

earth hour
Ώρα της Γης

Η «Ώρα της Γης», είναι μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού και των κυβερνήσεων για την προστασία του περιβάλλοντος καθώς και της ανθρωπότητας από τις κλιματικές αλλαγές.

Το iGuRu.gr, ανταποκρινόμενο στο διεθνές κάλεσμα της Επιτρόπου του Περιβάλλοντος, θα στηρίξει ενεργά την εκδήλωση της «Ώρας της Γης» και καλεί το αναγνωστικό του κοινό να σβήσει τα φώτα για μια ώρα το βράδυ του Σαββάτου.

Το iGuRu.gr κατά την διάρκεια αυτής της Ώρας δεν θα δημοσιεύσει κάτι καθώς οι υπολογιστές μας θα είναι απενεργοποιημένοι.

Και επειδή τέτοιες σημαντικές δράσεις με μηνύματα ευαισθητοποίησης δεν πρέπει να διαρκούν μόνο μια ώρα τον χρόνο, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το iGuRu.gr είναι πάντα πρωτοπόρο σε κάθε ακτιβιστική δράση που ΄διοργανώνεται.

Στο παρελθόν αλλά και στο μέλλον θα είμαστε εκεί για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την προστασία της ιδιωτικής ζωής και πόσο μάλλον για την προστασία του περιβάλλοντος καθώς και της ανθρωπότητας από τις κλιματικές αλλαγές.
Οι ενέργειες αυτές αποτελούν έμπρακτες αποδείξεις της ακτιβιστικής υπευθυνότητας του iGuRu.gr και της ευαισθησίας του σε θέματα που απασχολούν τόσο την τοπική, όσο και την παγκόσμια κοινότητα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS