ΑρχικήinetHuawei Media Pad X1: Ένα ισχυρό και προσιτό phablet

Huawei Media Pad X1: Ένα ισχυρό και προσιτό phablet

Η κινέζικη εταιρεία Huawei, γνωστή για τα ποιοτικά προϊόντα της και τις χαμηλές τιμές της, φαίνεται ότι ετοιμάζεται να χτυπήσει δυναμικά την αγορά των phablets, με το νέο 7ιντσο μοντέλο της. Τα χαρακτηριστικά της συσκευής δείχνουν ότι ακολουθεί τη γνωστή συνταγή της, προσφέροντας ένα τετραπύρηνο phablet στη χαμηλή τιμή των €399.

Huawei Mediapad X1

Πιο συγκεκριμένα, το Media Pad X1 θα έρθει με τον τετραπύρηνο HiSilicon 910 επεξεργαστή, χρονισμένο στα 1.6GHz, θα έχει 2GB μνήμης και 16GB αποθηκευτικού χώρου. Η ανάλυση της οθόνης του θα είναι 1920×1200, ιδιαίτερα θετικό στοιχείο αν αναλογιστούμε τη σχετικά μικρή διαγώνιό της. Όσον αφορά στην αυτονομία του μοντέλου, η μπαταρία του θα διαθέτει φορτίο 5000 mAh, οπότε θα μπορούμε να απολαύσουμε τη συσκευή μας για πολλές ώρες.

Πέραν των παραπάνω, το X1 θα συμπεριλαμβάνει και δυνατότητες τηλεφώνου για όσους διαθέτουν ακουστικά ή δεν τους πειράζει να βάλουν το ογκώδες tablet στο αυτί τους. Οι φήμες θέλουν το προϊόν να διατίθεται μαζί με ένα smart cover που αφήνει ελεύθερο ένα μικρό μέρος της οθόνης, ακριβώς σαν την τεχνολογία S View της Samsung. Το κατά πόσον το smart cover και οι δυνατότητες LTE που υποστηρίζει το μοντέλο θα παρέχονται στο αρχικό – και ιδιαίτερα χαμηλό – κόστος των €399, είναι κάτι που μένει να αποδειχθεί.

ote.gr

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS