ΑρχικήinetH κίνηση της BitTorrent που δεν θα αρέσει στο Hollywood

H κίνηση της BitTorrent που δεν θα αρέσει στο Hollywood

Το BitTorrent μόλις άφησε ελεύθερη την υπηρεσία διανομής bundles παρέχοντας σε όλους τους μουσικούς, κινηματογραφιστές και άλλους καλλιτέχνες τα μέσα για να προσφέρουν στους χρήστες που καταβάλλουν ένα μικρό αντίτιμο να κατεβάζουν το περιεχόμενο από το δημοφιλές δίκτυο ανταλλαγής αρχείων peer-to-peer.BitTorrrent

Το TechCrunch αναφέρει, ότι το νέο project θα επιτρέπει στους καλλιτέχνες να δημιουργήσουν bundles με paygate, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να κατεβάζουν μέρος του περιεχομένου δωρεάν και να πληρώνουν αν θέλουν να ξεκλειδώσουν το υπόλοιπο. Μπορούν επίσης να επιλέξουν να έχουν ένα paywall το οποίο θα ενεργοποιείται μόλις επιτευχθεί ένα όριο λήψης.

Ευνοημένοι λοιπόν οι χρήστες, αλλά και οι καλλιτέχνες οι οποίοι θα μπορούν να κερδίζουν το 90% από το σύνολο των εσόδων. Το 10% θα πηγαίνει φυσικά στην BitTorrent αλλά και στην paygate υπηρεσία.

 

Η κίνηση του BitTorrent θα μπορούσε να ταρακουνήσει να λιμνάζοντα ύδατα της μουσικής και κινηματογραφικής βιομηχανίας, αφού τα μόνα έξοδα που θα έχουν οι καλλιτέχνες θα είναι μόνο για τους προγραμματιστές λογισμικού που θα χρησιμοποιήσουν για την διανομή.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS