ΑρχικήinetΒίντεο: τι κάνει το Holographic Display των Windows 10

Βίντεο: τι κάνει το Holographic Display των Windows 10

Η Microsoft ανακοίνωσε χθες και επίσημα τα νέα χαρακτηριστικά των Windows 10. Η εταιρεία μαζί με το νέο λειτουργικό φέρνει την ψηφιακή βοηθό Cortana, άμεση συνεργασία με το Xbox, έναν εντελώς νέο browser που δεν είναι ο Internet Explorer, και τα ολογράμματα. windows 10 all
Ανακοίνωσε επίσης την πολύ ευχάριστη είδηση τα Windows 10 θα έρθουν σαν μια δωρεάν αναβάθμιση για τους χρήστες των Windows 7 και 8.

Τι είναι όμως το Holographic Display που φέρνει το νέο λειτουργικό;

Η Microsoft έχει δημιουργήσει ένα χαρακτηριστικό επαυξημένης πραγματικότητας, που έρχεται με μια πρόσθετη συσκευή και ένα API το οποίο έχει ενσωματωθεί απευθείας στο λειτουργικό των Windows 10 για όλες τις πλατφόρμες. Έτσι μπορείτε να παίξετε Minecraft στο τραπέζι της κουζίνας σας, ή να περπατήσετε στον Άρη, ή ακόμα και να συνομιλήσετε στο Skype με κάποιον που χρησιμοποιεί τη συσκευή.

Η «ολογραφική” εικονική πραγματικότητα έρχεται στο περιβάλλον του σπιτιού σας για δυναμικό παιχνίδι και πολλά άλλα. Απλά φανταστείτε ότι θα μπορείτε να παίξετε ένα παιχνίδι του Xbox με τους χαρακτήρες εικονικής πραγματικότητας που θα στέκονται δίπλα σας.

Φυσικά οι χρήσεις του νέου χαρακτηριστικού δεν σταματάνε στο gaming. Οι σχεδιαστές, ή οι αρχιτέκτονες, θα μπορούν να δημιουργήσουν αντικείμενα επαυξημένης πραγματικότητας και στη συνέχεια να τα στέλνουν σε έναν εκτυπωτή 3D. Οι δυνατότητες είναι σχεδόν ατελείωτες.hologram

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=aThCr0PsyuA

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS