ΑρχικήinetWindows RT όπως Vista: Η Microsoft αποσύρει το λειτουργικό

Windows RT όπως Vista: Η Microsoft αποσύρει το λειτουργικό

Όπως φαίνεται η Microsoft δεν σχεδιάζει να επενδύσει στα Windows RT.

Τα Windows Vista είναι λίγο πολύ γνωστά σαν τη μεγαλύτερη αποτυχία της Microsoft στον τομέα των λειτουργικών συστημάτων, αλλά όπως φαίνεται σύντομα άλλο ένα προϊόν θα διεκδικήσει τον τίτλο.nokia lumia 2520 windows rt
Τα Windows RT, τα οποία κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2012 μαζί με το Surface RT, είναι πολύ πιθανό να σταματήσουν να κυκλοφορούν στο άμεσο μέλλον. Η Microsoft ακύρωσε επίσημα τη λειτουργία του OS στο Lumia 2520 tablet.

Ας δούμε τι έγινε.

Οι επιδόσεις των Windows RT ανέκαθεν ήταν κατώτερες των προσδοκιών, και παρόλο που ήταν διαθέσιμα στις ταμπλέτες Surface RT της Microsoft, το λειτουργικό σύστημα επικρίθηκε πάρα πολύ από τους χρήστες και τους εμπειρογνώμονες που περίμεναν μια παρόμοια εμπειρία με τα Windows.

Έτσι, παρά τις επενδύσεις που έκανε στα Windοws RT, η Microsoft αποφάσισε πρόσφατα να σταματήσει το Surface 2, το οποίο ήταν το μόνο tablet που ήταν ακόμα στην παραγωγή και έτρεχε με το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα.

Σύμφωνα με μια έκθεση του PCM, η εταιρεία σταμάτησε επίσης σιωπηλά το Lumia 2520, μια ταμπλέτα της Nokia που λειτουργούσε με Windοws RT, για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Τα Windοws RT σαφώς δεν έχουν μέλλον στο lineup της Microsoft, και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η εταιρεία αναζητεί τρόπους να απαλλαγεί από αυτό το συντομότερο δυνατόν.

Δεν υπάρχει όμως κάποιος εύκολος τρόπος να το κάνει, καθώς πάρα πολλοί πελάτες έχουν ήδη αγοράσει ένα tablet το οποίο τρέχει με Windows RT. Έτσι η εταιρεία είναι αναγκασμένη να το κρατήσει μέχρι την επίσημη κυκλοφορία των Windows 10.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS