ΑρχικήinetΗ Samsung ανακοίνωσε το Galaxy S6 και το S6 Edge

Η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy S6 και το S6 Edge

Σήμερα στο MWC στη Βαρκελώνη, η Samsung παρουσίασε δύο νέες συσκευές για το 2015: το Galaxy S6 και το S6 Edge.Samsung Galaxy S6 Edge Galaxy S6

Και οι δύο συσκευές Galaxy S6 της Samsung έχουν οθόνες 5.1” Quad HD με ανάλυση 2560×1440 στα 577ppi, quad-core επεξεργαστή, 3GB DDR-4 μνήμη, Super AMOLED οθόνη και θα είναι διαθέσιμες σε εκδόσεις των 32, 64 και 128GB.

Η πίσω κάμερα για το S6 έιναι 16 megapixel, με f/1.9 shooter και οπτική σταθεροποίηση εικόνας ενώ η μπροστινή κάμερα είναι 5 megapixel, με f/1.9 shooter με “πραγματικό χρόνο HDR.”

Οι νέες συσκευές είναι είναι οι πρώτες συσκευές της Samsung με μεταλλικό πλαίσιο, και η εταιρεία αναφέρει ότι είναι «πολύ πιο σκληρή από ό, τι άλλα high-end smartphones” (καταλάβαμε όλοι σε ποια high-end smartphones αναφέρεται η εταιρεία ). Η εταιρεία, κατασκεύασε επίσης ένα καλύτερο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που λειτουργεί με μεγαλύτερη συνέπεια.

Το Galaxy S6 Edge διαθέτει μια πανέμορφη καμπυλωτή οθόνη που τυλίγεται γύρω από τα πλευρά της συσκευής.

Δύο μεγάλες αλλαγές που έρχονται με το S6 είναι ότι δεν υπάρχει υποστήριξη επέκτασης μνήμης και ότι η μπαταρία είναι μη-αποσπώμενη. Ωστόσο η Samsung αναφέρει ότι αυτό είναι καλό, καθώς θα φορτίζει πολύ γρηγορότερα από ό, τι το iPhone 6 και θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση.

Η Samsung ανακοίνωσε επίσης ένα επανασχεδιασμένο λογισμικό, που όπως λέει θα κάνει απλούστερη και ευκολότερη τη χρήση της συσκευής. Είναι βασισμένο στο Android Lollipop.

Και οι δύο συσκευές θα είναι διαθέσιμες σε 20 χώρες από τον Απρίλιο του 10. Το S6 έρχεται σε λευκό, μαύρο, χρυσό και μπλε χρώμα ενώ το S6 Edge θα είναι διαθέσιμο σε όλα αυτά τα χρώματα αλλά και σε πράσινο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS