ΑρχικήinetMicrosoft: Είναι επίσημο τα Windows 10 έρχονται το καλοκαίρι

Microsoft: Είναι επίσημο τα Windows 10 έρχονται το καλοκαίρι

Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε στο blog της ότι τα Windows 10 θα κυκλοφορήσουν αυτό το καλοκαίρι σε 190 χώρες και 111 γλώσσες.

Η εταιρεία δεν κατονόμασε την ακριβή ημερομηνία, αλλά από σήμερα γνωρίζουμε όλοι ότι η τελική κυκλοφορία δεν είναι και πολύ μακριά. Τα Windows 10 θα έρθουν σαν μια δωρεάν αναβάθμιση για τους χρήστες των 7, 8 και 8.1.windows 10

Η εταιρεία επιβεβαίωσε, επίσης, ότι ορισμένοι κατασκευαστές όπως τη Lenovo και τη Tencent θα προσφέρουν «αναβάθμιση υπηρεσιών» σε κέντρα εξυπηρέτησης να αναβαθμίσουν τους πελάτες τους στο τελευταίο λειτουργικό σύστημα. Όπως αναφέρει η εταιρεία αναμένει περισσότερους κατασκευαστές να ακολουθήσουν αυτή την κίνηση, όσο η ημερομηνία πλησιάζει.

Στην ανακοίνωση της Microsoft υπάρχει και μια αναφορά για τους “power users” των smartphones Xiaomi Mi 4 που θα είναι σε θέση να κατεβάσουν και να δοκιμάσουν την τεχνική προεπισκόπηση των Windows 10.

Αν αυτό αληθεύει, φαίνεται να είναι μεγάλη είδηση ​​αφού για πρώτη φορά μια εταιρεία ανάπτυξης διαφορετικού OS επιχειρεί επίσημη εγκατάσταση σε Android συσκευές. Για πρώτη φορά επίσης υπάρχει ανακοίνωση για το νέο λειτουργικό σύστημα που αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσει και για συσκευές IoT, για ATMs, Raspberry Pi, και πολλές άλλες.

For the first time, a new version of Windows for small footprint IoT devices will be available – for free – when Windows 10 launches. Windows 10 will offer versions of Windows for a diverse set of IoT devices, ranging from powerful devices like ATMs and ultrasound machines, to resource constrained devices like gateways. Through key partnerships with the Raspberry Pi Foundation, Intel, Qualcomm and others, we will provide great options for commercial devices builders, hobbyists and students.

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσης όπως αναφέραμε σε προηγούμενη δημοσίευση ότι θα μπορείτε να συνδεθείτε στα Windows 10 με βιομετρικά στοιχεία, όπως με τη σάρωση της ίριδας. Επίσης η εταιρεία ανέφερε για άλλη μια φορά σε λίγες ώρες ότι ο Internet Explorer δεν θα υπάρχει στο λειτουργικό σύστημα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS