ΑρχικήinetData Saver για Chrome συμπιέζει ιστοσελίδες on the fly

Data Saver για Chrome συμπιέζει ιστοσελίδες on the fly

Data Saver: Η Google κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα επέκταση του προγράμματος περιήγησης Chrome σε μορφή beta που μειώνει τη χρήση των δεδομένων σας.data saver 1

Η επέκταση ονομάζεται Data Saver, και χρησιμοποιεί μια υπηρεσία μεσολάβησης για συμπίεση δεδομένων της Google που έχει σαν στόχο να βελτιστοποιήσει τις σελίδες πριν το σερβίρισμα τους στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Δεν λειτουργεί με ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν SSL (iGuRu.gr) προς το παρόν, και θα χρειαστείτε τον Chrome 41 ή κάποια νεότερη έκδοση για να το χρησιμοποιήσετε.

Η επέκταση λειτουργεί πολύ εύκολα. Απλά κάντε κλικ στο κουμπί της επέκτασης που βρίσκεται στη γραμμή εργαλείων του προγράμματος περιήγησης σας για να δείτε πόσα δεδομένα έχει αποθηκεύσει και αν θέλετε από το ίδιο παράθυρο μπορείτε να την απενεργοποιήσετε.

Η λειτουργία είναι επίσης διαθέσιμη στο Chrome για Android και iOS. Για να την ενεργοποιήσετε, μπορείτε να το κάνετε από τις Ρυθμίσεις, πατήστε Data Saver και είστε έτοιμοι.

Η Google έχει ξεκινήσει με τις δοκιμές της υπηρεσίας συμπίεσης δεδομένων για προγράμματα περιήγησης από τον Μάρτιο του 2013. Η παρουσίαση αυτής της beta επέκτασης θα μπορούσε να μας δείξει πως φαντάζεται η Google τη λειτουργία του Chrome σε μελλοντικές εκδόσεις του.

chrome.google.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS