ΑρχικήinetΠαίξτε Super Mario 64 από τον browser σας

Παίξτε Super Mario 64 από τον browser σας

Θυμάστε το Super Mario 64; Ήταν αναμφισβήτητα ένα πρωτοποριακό video game της εποχής του που σας επέτρεπε να να μετακινηθείτε μέσα σε περισσότερες από δύο διαστάσεις.Super Mario 64

Δεν είχαμε τότε όλοι ένα Nintendo 64 (ή κάποιο από τα διάφορα remakes του) για να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, αλλά ακόμα και έτσι σήμερα μπορείτε να έχετε την ευκαιρία να το παίξετε στον υπολογιστή σας;

Ο προγραμματιστής Roystan Ross έχει αναδημιουργήσει το πρώτο επίπεδο του παιχνιδιού, με εντυπωσιακή ακρίβεια και βελτιωμένα οπτικά εφέ στην κίνηση.

Μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι Super Mario 64 με τον πρόγραμμα περιήγησης σας (browser) εγκαθιστώντας το plug-in utiny web player. Η οθόνη του πρώτου επιπέδου και τη φυσική της κίνησης είναι σχεδόν ταυτόσημα με το αρχικό, και μπορείτε να ελέγχετε τον Mario είτε με το πληκτρολόγιό σας ή με ένα gamepad.

Στο παιχνίδι λείπουν μερικά πράγματα, όπως κάποιες επιθέσεις του Mario και το επίπεδο του Red Coins – και φυσικά, υπάρχει μόνο το πρώτο επίπεδο – αλλά ακόμα και έτσι αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσετε εάν ψάχνετε ένα ευχάριστο τρόπο να περάσετε το Σαββατοκύριακο.

Φυσικά το καλό είναι ότι λόγο του browser, το παιχνίδι λειτουργεί με οποιοδήποτε OS, όπως σε Windows, Mac ή Linux. Δείτε το, είναι σχετικό βίντεο παρακάτω :

youtube.com/watch?v=e8-2TF3Okyw

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS