ΑρχικήinetΔιέρρευσαν τα ISO των Windows 10 build 10051

Διέρρευσαν τα ISO των Windows 10 build 10051

Η Microsoft συνεχίζοντας την ανάπτυξη των Windows 10 Technical Preview κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα το build 10049 για τους εγγραμμένους στο πρόγραμμα Windows insiders. Όμως σήμερα άρχισε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα νέο build μέσω ανεπίσημων καναλιών.

Τα Windows 10 build 10051 είναι διαθέσιμα για λήψη από αρκετές file-sharing ιστοσελίδες. Δεν θα διαθέσουμε τα download links γιατί δεν είναι η επίσημη κυκλοφορία, αλλά οι ενδιαφερόμενοι δεν θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να τα βρουν, εάν ξέρουν που να ψάξουν.

Αυτή τη στιγμή, αυτή η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη μόνο σαν stand-alone ISO και μόνο στην αγγλική γλώσσα.windows 10 10051

Το μεγαλύτερο ερώτημα με το build 10051 είναι η εταιρεία σχεδιάζει να το διαθέσει μέσω του προγράμματος Windows insiders ή όχι.

Φαίνεται ότι το build 10051 δεν θα έρθει σαν επίσημη κυκλοφορία μέσω του Windows Update, καθώς το συγκεκριμένο build έχει αναπτυχθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μετά το build 10049, το οποίο είναι στην πραγματικότητα η τελευταία επίσημη έκδοση της εταιρείας.

Η Microsoft φαίνεται να αναπτύσσει νέα builds σε καθημερινή βάση και προφανώς, είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε από τώρα για τον αριθμό κατασκευής της επόμενης επίσημης κυκλοφορίας. Όσοι όμως δεν μπορούν να περιμένουν, μπορούν πάντα να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν την έκδοση 10051 στους υπολογιστές τους.

Λάβετε υπόψη ότι η μορφή ISO, που διέρρευσε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πραγματοποιήσετε μια καθαρή εγκατάσταση.
Δεν συνιστούμε την εγκατάσταση του νέου συστήματος σε υπολογιστή που εργάζεστε, δεδομένου ότι είναι ακόμα σε πειραματική έκδοση. Αν είστε από τους βιαστικούς και θέλετε οπωσδήποτε να δοκιμάσετε το build 10051, μπορείτε πάντα να το κάνετε σε μια εικονική μηχανή.

Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε για άλλη μια φορά, ότι τα Windows 10 που διέρρευσαν, δεν είναι επίσημη κυκλοφορία από την Microsoft, και έτσι δεν μπορούν να λάβουν κάποιου είδους υποστήριξη από την εταιρεία.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS