ΑρχικήinetΗ απάντηση της Samsung για το bendgate του Galaxy S6

Η απάντηση της Samsung για το bendgate του Galaxy S6

Την Παρασκευή, η ιστοσελίδα Square Trade πραγματοποίησε μια δοκιμή για το περίφημο bendgate (Apple), καταστρέφοντας ένα Samsung Galaxy S6 Edge, ένα HTC One M9, μαζί με ένα iPhone 6 Plus, που ξεκίνησε το σκάνδαλο.

Οι σαδιστικές δοκιμές έδειξαν ότι το νέο Galaxy S6 λυγίζει πάνω κάτω, με το ίδιο περίπου βάρος που λυγίζει και το iPhone 6 Plus, δηλαδή τα 49 κιλά. Όμως το Galaxy S6 Edge εμφάνισε πλευρικές ρωγμές (κάτι πολύ φυσικό) κατά την διάρκεια των δοκιμών καταπονήσης.

Οι δοκιμές έδειξαν επίσης ότι 67 kg έφτασαν για σπάσουν εντελώς τη νέα συσκευή της Samsung, ενώ το iPhone της Apple 6 Plus αποδείχθηκε πιο ανθεκτικό και ικανό να “σηκώσει” 81 kg.Samsung Galaxy S6

Αναρωτιόμαστε όμως ποιο είναι το νόημα αυτών τον δοκιμών; Ποιος θα προσπαθήσει τόσο πολύ να σπάσει μια συσκευή που μόλις αγόρασε;

Φαίνεται όμως ότι η Samsung το πήρε πολύ σοβαρά και αισθάνθηκε υποχρεωμένη να εκδώσει μια επίσημη δήλωση που συνοδεύεται από ένα βίντεο για την όλη υπόθεση #bendgate.

Η εταιρεία αναφέρει:

“Αυτό το βίντεο δεν έχει δημιουργηθεί για να ικανοποιήσει τις σαδιστικές μας επιθυμίες, αλλά για να δείξουμε πώς οι κινητές συσκευές της Samsung έχουν σχεδιαστεί και έχουν δοκιμαστεί ώστε να υπομείνουν κάθε καταπόνηση. Ακόμη και σε ακραίες καταστάσεις”

Η εταιρεία τονίζει το γεγονός ότι τα 49 kg είναι πάρα πολλά για ένα smartphone, και ότι σε μια πίσω τσέπη η μέγιστη πίεση που ασκείται είναι γύρω στα 29 kg. Να προσθέσουμε ότι εξαρτάται και από το βάρος του ατόμου, κάτι που το “ξέχασε” η εταιρεία.

Η Samsung στο βίντεο αποκαλύπτει ότι οι συσκευές S6 και S6 Edge έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία να αντέχουν πίεση των 35 kg.

Είναι επίσης σημαντικό να επισημάνουμε ότι η Samsung αναφέρει ότι το τηλέφωνο έχει διαφορετική αντοχή στο μπροστινό και πίσω μέρος, ένα θέμα το οποίο παρέλειψε η Square Trade.

Η εταιρεία ισχυρίζεται επίσης ότι θα προωθήσει τη δήλωση της στην Square Trade και θα ζητήσει ένα άλλο βίντεο, που αυτή τη φορά θα δείχνει την ανθεκτικότητα του τηλεφώνου και από τις δύο πλευρές.

Δείτε το βίντεο της Samsung

https://www.youtube.com/watch?v=eKburDQAolA

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS