ΑρχικήinetHuawei: έρχεται το Android 5.0 Lollipop σε Mate7, Mate2, P7 και G7

Huawei: έρχεται το Android 5.0 Lollipop σε Mate7, Mate2, P7 και G7

Η Huawei δεν έχει αναβαθμίσει ακόμα τις συσκευές της με μια ενημέρωση που θα εγκαταστήσει το Android 5.0 Lollipop, αλλά φαίνεται ότι ετοιμάζεται να το κάνει πολύ σύντομα. Η κινεζική εταιρεία μόλις επιβεβαίωσε ότι ορισμένες συγκεκριμένες συσκευές θα λάβουν την αναβάθμιση, μέσα στους επόμενους μήνες.

Μια νέα δημοσίευση που έρχεται από την Κίνα υποστηρίζει η Ηuawei θα ξεκινήσει την ανάπτυξη του Android 5.0 Lollipop για τις συσκευές Mate7 κάποια στιγμή το Μάιο.

Το Ηuawei Ascend Mate7 θα είναι η πρώτη συσκευή που θα λάβει την ενημέρωση Lollipop, αλλά έχουν επιλεχτεί άλλα τρία smartphones για αναβάθμιση αμέσως μετά.Huawei ASC Mate 7

Το Ascend Mate2 θα είναι το επόμενο που θα πάρει την ενημέρωση, τον Ιούλιο. Είναι ίσως κάπως απογοητευτικό αφού η Ηuawei είχε αναφέρει σε προηγούμενη δήλωση της ότι το smartphone θα ενημερωθεί με Lollipop κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, όμως.

Μαζί με το Ηuawei Ascend Mate2, θα ενημερωθεί και το Ascend P7 τον Ιούλιο. Είναι η πρώτη φορά που έχουμε επιβεβαίωση για την αναβάθμιση αυτή και για το Ascend P7. Η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο που μας έρχεται

Και οι τέσσερις συσκευές της Huawei που αναφέρονται παραπάνω θα ενημερωθούν με το Android 5.0 Lollipop, ανεξάρτητα από το ποια έκδοση λειτουργικού συστήματος τρέχουν αυτή τη στιγμή.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS