ΑρχικήinetReuters: οι κριτικές για το Apple Watch είναι απογοητευτικές

Reuters: οι κριτικές για το Apple Watch είναι απογοητευτικές

Reuters: Το “όμορφο” και “μοντέρνο” SmartWatch της Apple (Apple Watch) φαίνεται να παίρνει πολύ άσχημες κριτικές από τους reviewers για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας αλλά και την αργή φόρτωση των εφαρμογών.

Το SmartWatch, είναι το πρώτο νέο προϊόν που θα διατίθεται από τον CEO της Apple,  Tim Cook, και θα κυκλοφορήσει στις αγορές στις 24 Απριλίου.apple watch

“Προς το παρόν, το ρολόι της Apple είναι για τους πρωτοπόρους,” έγραψε ο Geoffrey Fowler της Wall Street Journal. “Δεν θα πληρώσω 1.000 δολάρια για το μοντέλο που δοκίμασα, μόνο για να δω κάποια σημαντική βελτίωση να έρχεται μετά από πάρα πολύ καιρό.”

Όλες οι κριτικές που δημοσιεύθηκαν σήμερα Τετάρτη αναφέρουν τη φτωχή διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής – έως και 18 ώρες, σύμφωνα με την Apple – και τις εφαρμογές που αργούν να φορτώσουν.

“Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που μπορώ να κάνω πιο γρήγορα ή καλύτερα από ένα φορητό υπολογιστή ή από ένα τηλέφωνο εκτός ίσως του να ελέγξω την ώρα”, έγραψε ο ο Nilay Patel, που έκανε το review για το theverge.com.

Για να φορτώσετε μια εφαρμογή, απαιτείται από το ρολόι να τραβήξει τεράστιες ποσότητες δεδομένων από συσκευές που είναι συνδεδεμένο, όπως το iPhone, δήλωσε ο Patel, προσθέτοντας ότι η Apple είχε αναφέρει ότι στις επερχόμενες ενημερώσεις λογισμικού θα ασχοληθεί με τα ζητήματα επιδόσεων.

Η Lauren Goode του Re/Code ανέφερε ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Apple Watch δεν ήταν και τόσο μεγάλης διάρκειας όπως κάποια άλλα ασύρματα συστήματα. Ο Scott Stein του CNET δήλωσε ότι ο χρόνος επαναφόρτισης της μπαταρίας ήταν αργός.

Το λογισμικό είναι “πολύπλοκο” και δεν είναι κατάλληλο για αρχάριους της τεχνολογίας – κάτι το ασυνήθιστο για μια συσκευή της Apple, δήλωσε ο Farhad Manjoo, που έκανε την αξιολόγηση του ρολογιού για την εφημερίδα New York Times.

“… Αν μπορείτε να ανεχθείτε τη μονοήμερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τις κακοσχεδιασμένες εφαρμογές και την αναπόφευκτη απαξίωση, μπορείτε να φορέσετε τώρα το μέλλον στον καρπό σας”, δήλωσε ο Fowler της Journal.

Καλά όλα αυτά, όμως αναλυτές της Societe Generale ανέφεραν ότι η Apple αναμένεται να πουλήσει 8 εκατομμύρια Apple Watches το 2015, κερδίζοντας 4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Αν

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS