ΑρχικήinetGoogle: αναπτύσσει λογισμικό του Android Wear που θα λειτουργεί σε iOS

Google: αναπτύσσει λογισμικό του Android Wear που θα λειτουργεί σε iOS

Η Google φέρεται να είναι κοντά ανάπτυξη λογισμικού του Android Wear που θα λειτουργεί στη πλατφόρμα του iOS, σύμφωνα με το The Verge. Αυτό θα επιτρέψει στους ιδιοκτήτες iPhone να χρησιμοποιούν τα Αndroid Wear watches με τη συσκευή τους.android wear ios

Και γιατί να σας ενδιαφέρει; Το κόστος ενός SmartWatch είναι πιθανό ο κύριος λόγος. Οι περισσότερες συσκευές Android Wear κοστολογούνται από 199 έως και 299 δολάρια. Η τιμή για το πιο μοντέλο της Apple (Apple Watch Sport) ξεκινάει από 349 στα 38 χιλιοστά, ενώ το μεγαλύτερο μοντέλο κοστίζει 50 δολάρια επιπλέον. Ας μην πούμε για το Apple Watch με τον ανοξείδωτο χάλυβα που κοστίζει 549 δολάρια (ας ξεχάσουμε το ακατονόμαστο με τα 10000 δολάρια).

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Google υποστηρίζει δικές της wearable συσκευές στα κινητά της Apple. Για τα Google Glass η Google δημιούργησε το MyGlass app για iOS. Η εφαρμογή επέτρεπε τη λήψη ειδοποιήσεων και άλλων δεδομένων από ένα iPhone.

Καλά τα νέα λοιπόν για αυτούς που επιθυμούν μια φθηνή λύση. Το θέμα είναι να δεχτεί και η Apple τις εφαρμογές που σχεδιάζει να αναπτύξει η Google.

Το πιο πιθανό είναι να δεχτεί τις εφαρμογές, αλλά η Google κατά την υποβολή τους για έλεγχο στο iTunes App Store, θα πρέπει να δώσει ονόματα που δεν περιέχουν τη μισητή λέξη “Android.” Γνωρίζουμε όλοι ότι η εταιρεία είναι αλλεργική και μόνο από το άκουσμα της.  Η Google θα μπορούσε ας πούμε να ονομάσει μια εφαρμογή για το Android Wear watch, MyWatch και έτσι όλοι θα είναι ευχαριστημένοι, και χωρίς αλλεργίες.

Για να δούμε τι θα γίνει στο τέλος..

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS