ΑρχικήinetEaseUS Data Recovery Wizard Free 10.8

EaseUS Data Recovery Wizard Free 10.8

H γνωστή εφαρμογή EaseUS Data Recovery Wizard Free 10.8 μπορεί να ανακτήσει αρχεία που έχετε διαγράψει, ακόμη και αν έχετε αδειάσει τον Κάδο Ανακύκλωσης. Φυσικά πάντα με την προϋπόθεση ότι τα αρχεία δεν έχουν διαγραφεί με πολλαπλά περάσματα.

Μπορεί να ανακτήσει αρχεία από το σκληρό σας δίσκο, USB drives, κάρτες μνήμης και άλλες συσκευές αποθήκευσης. Η εφαρμογή είναι συμβατή με δυναμικούς δίσκους και όλα τα συστήματα αρχείων των Windows, από το FAT, NTFS και EXT.easeus-logo-1500

To EaseUS Data Recovery Wizard Free 10.8 μπορεί να παραλείπει αυτόματα bad sectors για την ταχύτερη σάρωση, κάτι που καθιστά την εφαρμογή μια από τις ταχύτερες του είδους της.

Η δωρεάν έκδοση του ΕaseUS Data Recovery Wizard είναι πλήρως λειτουργική αλλά έρχεται με ένα όριο στην αποκατάσταση αρχείων που φτάνει τα 2GB.EaseUS Data Recovery
Όπως καταλαβαίνετε τα 2GB μπορούν να χρησιμεύσουν μόνο για κάποια δοκιμή της εφαρμογής μέχρι να αναβαθμίσετε σε κάποια από τις full εκδόσεις.

Η τελευταία έκδοση του Data Recovery Free Edition έρχεται με ένα βελτιωμένο user interface και φυσικά συμβατότητα για τα Windows 10.

Η εφαρμογή έχει μια απλή, και όπως προαναφέραμε με μοντέρνο interface. Διαθέτει επιλογές αρχείων που επιθυμείτε να ανακτήσετε. Έτσι μπορείτε να επιλέξετε από αρχεία γραφικών, ήχου, e-mail, εγγράφων, βίντεο, και πολλά άλλα.

Απλά επιλέξτε το είδος των αρχείων που χρειάζεστε και κάντε κλικ στο Next. Η επόμενη οθόνη θα εμφανίσει τους δίσκους που υπάρχουν στον υπολογιστή σας. Από εδώ μπορείτε να εκτελέσετε τη σάρωση για να ανακτήσετε τα δεδομένα σας. Αν τελειώσει η σάρωση και παρατηρήσετε ότι δεν υπάρχουν δεδομένα, μπορείτε να επαναλάβετε μια “βαθιά σάρωση” για να προσπαθήσετε ξανά.

Σε περίπτωση που βρείτε τα αρχεία σας, υπάρχει επιλογή να τα βάλετε σε κάποιο άλλο χώρο αποθήκευσης.

Όπως μαρτυρά και το όνομά της εφαρμογής, το EaseUS Data Recovery Wizard είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα και ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο με τρεις απλές επιλογές: Αποκατάσταση διαγραμμένων αρχείων, Complete Recovery ή Πλήρης Αποκατάσταση και Recovery Partition ή Αποκατάσταση Διαμερισμάτων δίσκων.

Η εφαρμογή διαθέτει εξαιρετικά αρχεία Βοήθειας που σας οδηγούν βήμα βήμα σε κάθε σας ενέργεια.

Βέβαια είναι πολύ καλύτερο να δείτε το πρόγραμμα σε δράση.

Κατεβάστε την δωρεάν εφαρμογή και δοκιμάστε τη σε ένα παλιό σας USB stick να δείτε τι θα ανακαλύψει..

EaseUS Data Recovery Wizard Free 10.8

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS