ΑρχικήinetΗ Microsoft διέθεσε το Skype for Business

Η Microsoft διέθεσε το Skype for Business

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα το “Skype for Business”, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να αντικαταστήσει το παλαιότερο εργαλείο επικοινωνίας επιχειρήσεων της εταιρείας Lync. skype for business

Η νέα εφαρμογή κυκλοφόρησε σήμερα ως μέρος της ενημέρωσης Απριλίου για το Office 2013. Κυκλοφόρησε επίσης και το Skype for Business Online για τους πελάτες του Office 365, οι οποίοι μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσαν το Lync Online.

Η Microsoft είχε ανακοινώσει μόλις πριν από λίγες βδομάδες την technical preview έκδοση αυτού του λογισμικού. Έτσι μάλλον αποτελεί έκπληξη ο γρήγορος χρόνος παράδοσης της τελικής έκδοσης της εφαρμογής.

Ωστόσο, η μετάβαση από το Lync Online στο Skype for Business Online θα ολοκληρωθεί για όλους τους πελάτες μέχρι το τέλος Μαΐου, όπως αναφέρει η Microsoft στο blog της.

Με το Skype for Business, οι εταιρικοί πελάτες θα έχουν πρόσβαση στο λογισμικό που μοιάζει σε μεγάλο βαθμό στο Skype που γνωρίζουμε όλοι, αλλά έρχεται με αυξημένη ασφάλεια και χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στους IT καλύτερη οργάνωση, καλύτερη διαχείριση και τον έλεγχο της χρήσης του λογισμικού στο εσωτερικό ενός οργανισμού ή μιας εταιρείας.

Οι συνομιλίες στο Skype for Business επικυρώνονται μέσω του Active Directory και είναι κρυπτογραφημένες. Οι IT φυσικά μπορούν να διαχειριστούν τους λογαριασμούς χρηστών της εταιρίας. Το σύστημα συνεργάζεται άψογα με PBX systems ή συστήματα τηλεδιάσκεψης βίντεο, αν χρειαστεί.

Επιπλέον, το Skype για εταιρικούς πελάτες δίνει τη δυνατότητα επικοινωνίας μέσω chat, ήχου και βίντεο, τόσο στη δική τους επιχείρηση, καθώς και με οποιοδήποτε από τους πάνω από 300 εκατομμύρια πελάτες, οι οποίοι έχουν ένα Skype ID, και χρησιμοποιούν εφαρμογές που τρέχουν σε Android, iOS, Mac, Windows και το διαδίκτυο, ακόμα και αν δεν χρησιμοποιούν το Skype for Business.

Το λογισμικό είναι επίσης ενσωματωμένο στο Office, με IM, κλήσεις φωνής και βίντεο, καθώς και online συναντήσεις όπως αναφέρει η Microsoft.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS