ΑρχικήinetΗ Apple απέκτησε την ισραηλινή LinX Computational Imaging Ltd

Η Apple απέκτησε την ισραηλινή LinX Computational Imaging Ltd

Η Apple Inc απέκτησε την ισραηλινή εταιρεία LinX Computational Imaging Ltd. Η Apple επιβεβαίωσε την απόκτηση της ισραηλινής εταιρείας με τη συνήθη τυποποιημένη δήλωση της, όταν αγοράζει κάποια εταιρεία.iphone-camera Linx

“Η Apple αγοράζει μικρότερες εταιρείες τεχνολογίας από καιρό σε καιρό αλλά γενικά δεν συζητάμε το σκοπό ή τα σχέδιά μας,” δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Apple σύμφωνα με την WSJ.

Οι εταιρείες έχουν συμφωνήσει στο ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων περίπου, σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το θέμα.

H Linx αναπτύσσει και εμπορεύεται μικροσκοπικές κάμερες για ταμπλέτες και smartphones. Χρησιμοποιώντας μια σειρά από αισθητήρες που καταγράφουν πολλαπλές εικόνες ταυτόχρονα και αλγόριθμους, η LINX αναφέρει ότι οι κάμερες της μπορεί να μετρήσουν το βάθος και να δημιουργήσουν τρισδιάστατες εικόνες.

Πέρυσι, η εταιρεία ανακοίνωσε μικροσκοπικά modules για την κάμερα του επιτρέπουν καλύτερη ποιότητα φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και ταχύτερη έκθεση υπό κανονικές συνθήκες εσωτερικού χώρου. Η εταιρεία αναφέρει επίσης ότι η τεχνολογία προσφέρει ποιότητα εικόνας μονοοπτικού αντανακλαστικού (SLR) χωρίς την ανάγκη μιας ογκώδης συσκευής.

Η τεχνολογία τους, σύμφωνα με τα δελτία τύπου της εταιρείας, μπορεί να ανοίξει το δρόμο σε λειτουργίες όπως της αυτόματης αφαίρεσης φόντου, 3-D μοντελοποίηση αντικειμένων και αναγνώριση προσώπου.

Η LINX ιδρύθηκε το 2011. Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο Ισραήλ, ο διευθύνων σύμβουλος της Apple Tim Cook δήλωσε ότι η χώρα είναι η μεγαλύτερη βάση έρευνας και ανάπτυξης της Apple εκτός των ΗΠΑ με πάνω από 700 εργαζόμενους που υπάρχουν εκεί.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS