ΑρχικήinetΈρχεται νέα εφαρμογή Google Maps με νέους χάρτες

Έρχεται νέα εφαρμογή Google Maps με νέους χάρτες

Φαίνεται ότι η Google σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής Google Maps που θα φέρει τους νέους χάρτες της εταιρείας. Η πληροφορία κυκλοφόρησε σε  φόρουμ της εταιρείας, αναφέροντας ότι η νέα και βελτιωμένη ψηφιακή πλατφόρμα χαρτογράφησης πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.

A-New Google Maps Version-Is-on-Its-Way

Η εταιρεία παρουσίασε μια μικρή προεπισκόπηση το Φεβρουάριο το 2014 που δείχνει πως θα μοιάζει αυτή η νέα έκδοση του Google Maps, αλλά οι μόνοι που μπορούσαν να την δουν ήταν εκείνοι που είχαν πρόσβαση σε μια ειδική διεύθυνση URL ή εκείνοι που χρησιμοποίησαν ένα παλιό πρόγραμμα περιήγησης που δεν υποστηρίζει η τρέχουσα έκδοση, αναφέρει η Search Engine Land.

Από τότε που δοκιμάστηκε για πρώτη φορά η έκδοση αυτή, η Google εργάζεται συνεχώς για τη βελτίωσή της, προσθέτοντας νέα χαρακτηριστικά, όπως φωτογραφικές περιηγήσεις, κρατήσεις ξενοδοχείων, αξιολογήσεις και κριτικές.

Η δημοσίευση δεν διευκρινίζει πότε ακριβώς θα έχουμε πρόσβαση στη ανανεωμένη έκδοση της εφαρμογής Google Maps, αλλά αναφέρει ότι οι κλασικοί Χάρτες της Google δεν θα είναι πλέον διαθέσιμοι μετά την πλήρη εγκατάσταση της νέας έκδοσης.

Επίσης αποκάλυψε ότι θα υπάρχει και μία λειτουργία Lite, που θα παρέχει μια ταχύτερη και πιο απλουστευμένη εκδοχή των χαρτών, ειδική για τα παλαιότερα προγράμματα περιήγησης. Έτσι δεν θα χρειάζεται να τρέχετε ένα παλιό πρόγραμμα περιήγησης, όπως ο Internet Explorer 8, για να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία αφού θα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και με την πιο πρόσφατη έκδοση του browser σας.

Φυσικά τα χαρακτηριστικά 3D Earth και 3D Imagery δεν θα λειτουργούν στην λειτουργία Lite.

Η ενημέρωση θα επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν τις κυκλοφοριακές συνθήκες στην πόλη που ζουν, να βρίσκουν την ευκολότερη διαδρομή με όποιο μεταφορικό μέσο σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν, και θα προσφέρουν αρκετές 3D εικόνες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS