ΑρχικήUpdatesΚυκλοφόρησαν τα Windows 10 build 10061

Κυκλοφόρησαν τα Windows 10 build 10061

Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε τα Windows 10 build 10061 για τους χρήστες που έχουν εγγραφεί στο κανάλι με τις γρήγορες ενημερώσεις του προγράμματος των Windows Insider, διανέμοντας έτσι άλλο μία προ-έκδοση με βελτιώσεις πριν από το συνέδριο προγραμματιστών BUILD που ξεκινάει του την επόμενη εβδομάδα.windows 10

Τα Windows 10 build 10061 εμφανίστηκαν πρώτα μέσω του Windows Update σε έναν μικρό αριθμό χρηστών την περασμένη εβδομάδα, αλλά μόνο οι εργαζόμενοι της Microsoft ήταν σε θέση να το κατεβάσουν. Σήμερα η εταιρεία το διέθεσε για όλους όσους εγγραφεί στις γρήγορες ενημερώσεις του προγράμματος Windows Insider.

Το build 10061 έρχεται με τις νέες ενημερωμένες εφαρμογές αλληλογραφίας και ημερολογίου που έχουν ήδη διαρρεύσει από το build 10056. Και οι δύο νέες εφαρμογές έχουν μια πολύ πιο σύγχρονη εμφάνιση που είναι πιο κοντά στο νέο UI του λειτουργικού συστήματος.

Επιπλέον, υπάρχουν αρκετές βελτιώσεις στο μενού Έναρξης, στη γραμμή εργασιών, στο κέντρο διαχείρισης,΄και ένα νέο σκοτεινό θέμα για να αλλάξετε όψη στα Windows. Η Microsoft προς το παρόν διανέμει τα Windows 10 με το σκοτεινό θέμα ορισμένο από προεπιλογή.

Υπάρχουν επίσης αρκετές βελτιώσεις που δεν είναι τόσο εμφανείς, αλλά θα τις προσέξουν σίγουρα όσοι χρησιμοποιούν οθόνες αφής. Το νέο λειτουργικό μπορεί να εργαστεί καλύτερα με πολλαπλές επιφάνειες εργασίας που σας επιτρέπουν να μεταφέρετε ανοιχτά παράθυρα από ένα desktop στο άλλο.

Ως συνήθως, το νέο build, είναι διαθέσιμο μέσω του Windows Update. Όσοι επιθυμούν τα ISO για μια καθαρή εγκατάσταση θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να τα διαθέσει η εταιρεία, κάποια στιγμή αυτό τον μήνα, όταν η νέα έκδοση είναι έτοιμη και για το αργό κανάλι του προγράμματος Windows Insider.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα έκδοση.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS