ΑρχικήinetGoogle Maps: Android κατουράει το λογότυπο της Apple

Google Maps: Android κατουράει το λογότυπο της Apple

Κάτι περίεργο συμβαίνει στο Google Maps σήμερα. Ένας χρήστης από το Hacker News εντόπισε ένα ανθρωπάκι που απεικονίζει το σήμα του Android να κατουράει το σήμα της Apple!android-apple Google Maps

Καταφέραμε να πάρουμε μια φωτογραφία του χάρτη, πριν ειδοποιηθεί η Google και αφαιρέσει από τα Google Maps το ανάγωγο Android.

Οι συντεταγμένες του χάρτη οδηγούν στο Πακιστάν και εκεί εμφανίζεται η περίεργη εικόνα, που απεικονίζει το διάσημο λογότυπο του Android να ανακουφίζεται πάνω στο λογότυπο της Apple.

Θα μπορούσε να είναι η ιδέα της Google σαν ένα Easter egg, σαν αυτά που συνηθίζει να κυκλοφορεί, αλλά είναι το πιο πιθανό είναι να έχει τοποθετηθεί κρυφά από από κάποιο χρήστη, όπως παλαιότερα τοποθέτησαν το σπίτι του Edward Snowden μέσα στο Λευκό Οίκο.

Η εικόνα δεν εμφανίζεται από το δορυφόρο αλλά μόνο από την προβολή του χάρτη. Η εικόνα εμφανίζεται επίσης και σε κινητές συσκευές.

Ένας χρήστης του Twitter ανέφερε ότι η αλλαγή προστέθηκε μέσω του εργαλείου Map Maker της Google και με κάποιο τρόπο κατάφερε να περάσει τη διαδικασία έγκρισης.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS