ΑρχικήHow ToKingo Android ROOT, rooting με ένα click

Kingo Android ROOT, rooting με ένα click

Εύκολο rooting με Kingo Android ROOT. Το Rooting για το Android είναι ισοδύναμο του jailbreaking στις κινητές συσκευές της Apple. Είναι ένα μέσο για την απελευθέρωση του λειτουργικού συστήματος, ώστε να μπορείτε να εγκαταστήσετε μη εγκεκριμένες (από την Google) εφαρμογές, να ενημερώσετε το λειτουργικό σύστημα, να αντικαταστήστε το firmware, να πραγματοποιήσετε overclock (ή underclock) στον επεξεργαστή και πολλά άλλα.

Φυσικά, για τον μέσο χρήστη, το rooting ακούγεται – και μπορεί να είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία. Σε περίπτωση λάθους βέβαια στο βασικό λογισμικό του smartphone σας μπορεί να μείνετε χωρίς συσκευή.

Με ένα νέο βοηθητικό πρόγραμμα των Windows το rooting μπορεί να γίνει με ένα κλικ: Η εφαρμογή ονομάζεται Kingo Android ROOT. Είναι δωρεάν, και φαίνεται να λειτουργεί μια χαρά. Θα πρέπει βέβαια να ελέγξετε τη λίστα συμβατότητας πριν προχωρήσετε με το rooting της συσκευή σας.Kingo Android ROOT

Ενεργοποιείστε τη λειτουργία εντοπισμού σφαλμάτων USB στο τηλέφωνό σας. Αν τρέχετε Android 4.0 ή 4.1, πατήστε Ρυθμίσεις, Επιλογές για προγραμματιστές, στη συνέχεια, επιλέξτε το πλαίσιο “Εντοπισμός σφαλμάτων USB”.

Μπορεί να χρειαστεί να ενεργοποιήσετε το “Επιλογές για προγραμματιστές” (στο On) για να μπορέσετε να κάνετε το παραπάνω.

Στο Android 4.2, πιέστε Ρυθμίσεις, Σχετικά με το τηλέφωνο, Επιλογές για προγραμματιστές, και στη συνέχεια, επιλέξτε USB debugging. Στη συνέχεια, πατήστε OK.

Από το Android 4.3 και για τις νεότερες εκδόσεις πηγαίνετε Ρυθμίσεις, Σχετικά με το τηλέφωνο, στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω στο Build Number. Πατήστε πάνω του επτά φορές, μέχρι να δείτε το μήνυμα, “Είστε πλέον προγραμματιστής!”

Πάλι Ρυθμίσεις, Σχετικά με το τηλέφωνο, Επιλογές για προγραμματιστές, και στη συνέχεια, επιλέξτε USB debugging. Στη συνέχεια, πατήστε OK.

Τρέξτε το Kingo Android Root στον υπολογιστή σας, στη συνέχεια, συνδέστε το τηλέφωνό σας με το καλώδιο USB.kingo-android-root-rooting

Η οθόνη της συσκευής σας μπορεί να παρουσιάσει ένα pop-up “Allow USB debugging?” Πιέστε ​​”Να επιτρέπεται πάντα από αυτόν τον υπολογιστή”, και στη συνέχεια, πατήστε OK.

Κάντε κλικ στο Root, και περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.kingo-android-root-succeeded

Εάν κάποια στιγμή αποφασίσετε ότι δεν θέλετε άλλο το Rooting στην συσκευή σας, απλά τρέξτε πάλι το Kingo Android Root, συνδέστε το τηλέφωνό σας, και κάντε κλικ στην επιλογή Κατάργηση Root.

Κατεβάστε την εφαρμογή Mirror

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS