ΑρχικήinetΙστοσελίδα ενημερώνει online που υπάρχουν ελεγκτές στο metro

Ιστοσελίδα ενημερώνει online που υπάρχουν ελεγκτές στο metro

Στο διαδίκτυο υπάρχει ένα ιστότοπος για τσαμπατζήδες ή αν θέλετε για μια μορφή κοινωνικής διαμαρτυρίας και ανυπακοής, ο οποίος κινείται στα όρια του νόμιμου και ενημερώνει με την συνδρομή των χρηστών του που υπάρχουν ελεγκτές στο metro.

website online update existing controllers in the metro

Πρόκειται για το syrma.gr. Ο ιστότοπος απαιτεί από εσάς να κάνετε μία δωρεάν εγγραφή και από εκεί και πέρα μπορείτε είτε να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο που βρίσκονται οι ελεγκτές είτε ακόμα και να αναφέρετε που τους είδατε.

Η χρησιμότητά του προφανής. Αν μέσω ενός smartphone μπορείτε να δείτε σε ποιο βαγόνι, σε ποιο συρμό, και σε ποια αποβάθρα βρίσκονται ελεγκτές τότε μπορείτε εύκολα να τους αποφύγετε και να μην πληρώσετε το πρόστιμο των 80,00 ευρώ (αν δεν έχετε επικυρωμένο εισιτήριο). Φήμες πάντως λένε ότι την ιστοσελίδα την παρακολουθούν και οι προϊστάμενοι των ελεγκτών και μέσω ασυρμάτου τους ειδοποιούν να αλάξουν πόστο. Και το γνωστό παιχνίδι γάτας – ποντικιού καλά κρατεί.

Στον ιστότοπο υπάρχει ο χάρτης με τις γραμμές του metro και σε κάποιες από αυτές αναβοσβήνει ένα φωτάκι ένδειξη ότι εκεί υπάρχουν ελεγκτές. Πατώντας επάνω στη στάση, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να δει πριν πόση ώρα ήταν οι ελεγκτές στο σημείο, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις δίνεται και η περιγραφή των ελεγκτών. Για παράδειγμα στην Ομόνοια γράφει κάποιος: «Στην αλλαγή συρμών 2 άνδρες γύρω στα 45 ένας χόντρος ο άλλος λιγνός».

Το syrma.gr έχει στο τίτλο του την ένδειξη beta, άρα δηλαδή δηλώνει ότι λειτουργεί πειραματικά και αναμένουμε να δούμε την εξέλιξή του.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS