ΑρχικήinetSamsung Galaxy S6 και S6 Edge... περισσότερα bugs

Samsung Galaxy S6 και S6 Edge… περισσότερα bugs

Τα σφάλματα μνήμης (RAM) δεν είναι τα μόνα προβλήματα που εμφανίστηκαν στις νέες συσκευές Samsung Galaxy S6 και S6 Edge. Υπάρχουν και πάρα πολλά άλλα, που πρέπει να διορθωθούν άμεσα στα smartphones της εταιρείας.Samsung Galaxy S6 Edge

Μαζί με το σφάλμα μνήμης, το οποίο προκαλεί επανεκκινήσεις στις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο, λόγω του επιθετικού τρόπου που διαχειρίζεται η συσκευή το RAM, υπάρχουν και άλλα θέματα που επηρεάζουν την συνδεσιμότητα και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Τα σφάλματα σύνδεσης είναι παρόμοια με τα αυτά που αντιμετωπίζουν οι χρήστες του iOS 8, δηλαδή ή Wi-Fi σύνδεση είναι αργή και ασταθής. Υπάρχουν αρκετές ανεπίσημες λύσεις στο διαδίκτυο, αλλά όπως και με τα σφάλματα του iOS, η επιτυχία τους είναι περιορισμένη.

Υπάρχουν και πολλοί άλλοι που τις δοκιμάσαν και αναφέρουν ότι δεν λειτουργούν καν.

Έπειτα, υπάρχουν και τα θέματα της μπαταρίας. Ενώ μερικοί προέβλεπαν τα προβλήματα της μπαταρίας πριν από την κυκλοφορία του Samsung Galaxy S6 και του Samsung Galaxy S6 Edge (η μπαταρία είναι μικρότερη από αυτή του S5 και δεν μπορεί να αντικατασταθεί από το χρήστη) τα πράγματα φαίνεται να είναι χειρότερα από ό, τι φανταζόμασταν.

Ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει ότι η συσκευή δεν βγάζει μια μέρα, χωρίς επαναφόρτιση.

Και πάλι, υπάρχουν αρκετά ξόρκια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αλλά και πάλι η επιτυχία τους είναι καθαρά θέμα τύχης.

Εν κατακλείδι, όλα αυτά τα θέματα, μαζί με άλλα μικρότερα σφάλματα που επηρεάζουν τις συσκευές, δείχνουν ότι η  Samsung θα πρέπει να βιαστεί με την ανάπτυξη διορθώσεων. Οι διορθώσεις αυτές θα μπορούσαν να έρθουν είτε με τη μορφή ενημέρωσης του επίσημου Android ή με patches απευθείας από τη Samsung.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS