ΑρχικήinetTweets στις σελίδες αποτελεσμάτων της Google

Tweets στις σελίδες αποτελεσμάτων της Google

Μία νέα συνεργασία έχει προκύψει στον κόσμο του Internet, μεταξύ Google και Twitter, καθώς πλέον τα tweets θα μπορούν να εμφανίζονται στις σελίδες των αποτελεσμάτων. 

Google-and-twitter-deal

Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε να παίρνει σάρκα και οστά στον mobile κόσμο αρχικά, ενώ σύντομα αναμένεται να ακολουθήσει και η desktop εκδοχή.

Ο στόχος του Twitter δεν είναι άλλος από την αύξηση της ενασχόλησης των χρηστών μαζί του, καθώς και η αύξηση του πλήθους τους. Από την μεριά της Google, ο στόχος είναι να μεγαλώσει τον όγκο των αναζητήσεων που συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο.

Το James Webb βρήκε γαλαξία πιο φωτεινό από τα αστέρια του

SecNewsTV 27 Σεπτεμβρίου 2024, 16:44 16:44

Η μηχανή αναζήτησης του Twitter δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο ισχυρή όσο εκείνη της Gοogle, ενώ το περιεχόμενο του Twitter είναι τόσο πλούσιο σε ειδησεογραφική αξία που είναι κρίμα να μην μπορεί να το αναζητήσει κανείς και από άλλες πηγές πέρα από το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο.

Με το χαρακτηριστικό της εμφάνισης των tweets στις σελίδες των αποτελεσμάτων της Gοogle αναμένεται να γίνει μεγαλύτερη χρήση της μηχανής της Gοogle, με παράλληλο όφελος για τo Twitter την σημαντική άνοδο της κυκλοφορίας που μπορεί να επιφέρει η εμφάνιση στα αποτελέσματα της Gοogle.

 

O χαμένος της υπόθεσης φαίνεται να είναι το Google+, αλλά μάλλον αυτό το κομμάτι δεν ενδιαφέρει πλέον ούτε την ίδια την Gοogle.

Πηγή: pestaola.gr

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS