ΑρχικήinetAuthor Tag Το Facebook θυμήθηκε ένα χαρακτηριστικό του 2013

Author Tag Το Facebook θυμήθηκε ένα χαρακτηριστικό του 2013

Το Facebook έχει κυκλοφορήσει το χαρακτηριστικό Author Tag (ετικέτα συντάκτη) για τα μέλη των μέσων μαζικής ενημέρωσης, από τον Ιούνιο του 2013. Χθες ο product manager Vadim Lavrusik σκέφτηκε να υπενθυμίσει ότι εξακολουθεί να αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο.Author Tag

Ο Lavrusik ανέφερε σε μια δημοσίευση στο blog του Facebook Media ότι το χαρακτηριστικό Author Tag καθιστά ευκολότερο για τους δημοσιογράφους και τα άλλα μέλη των μέσων ενημέρωσης να επιτρέπουν στους χρήστες του Facebook που τους αρέσουν οι δημοσιεύσεις τους, να τους ακολουθούν.

Ο Vadim Lavrusik έγραψε:

“Όταν ο αναγνώστης επιστρέφει στο News Feed μετά την ανάγνωση του άρθρου, η ιστορία προεπισκόπησης θα εμφανιστεί με ένα κουμπί Συνέχεια στο κάτω μέρος της δημοσίευσης του News Feed που θα οδηγεί στο προφίλ των δημοσιογράφων στο Facebook. Θα εμφανίζει επίσης και ένα κουμπί για like στις σελίδες του Facebook των δημοσιογράφων.”

Εκτός τού ότι καθιστά ευκολότερο για κάποιους να ακολουθήσουν τον συγγραφέα του άρθρου, το Author Tag μπορεί να βοηθήσει τους δημοσιογράφους να συνδεθούν άμεσα με τους αναγνώστες που ενδιαφέρονται περισσότερο για τη δουλειά τους. Οι δημοσιογράφοι μπορούν στη συνέχεια να οικοδομήσουν περαιτέρω σχέσεις με το οπαδούς τους στο Facebook συμμετέχοντας άμεσα στις συνομιλίες, ή μέσω Q&A που θα μοιράζονται μαζί τους.

Ο Lavrusik διέθεσε επίσης οδηγίες για τους προγραμματιστές ή τους δημοσιογράφους που επιθυμούν να εφαρμόσουν το Author Tag στις ιστοσελίδες τους:

“Οι προγραμματιστές μπορούν να βρουν την τεκμηρίωση για το Author Tag από εδώ. Οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να είναι σίγουροι ότι το χαρακτηριστικό “Follow” είναι ενεργοποιημένο στο προφίλ τους.”

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS