ΑρχικήinetΚυκλοφόρησαν τα Windows 10 IoT Core

Κυκλοφόρησαν τα Windows 10 IoT Core

Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία των Windows 10 IoT. Το λειτουργικό είναι μια μικροσκοπική έκδοση των Windows 10 για συσκευές που έχουν σχεδιαστεί για να συνδέονται στο Internet. Είναι επίσης αρκετά φιλικό και για hardware όπως το Raspberry Pi 2 και το MinnowBoard Max.Windows 10 IoT Core

Η προεπισκόπηση του μίνι λειτουργικού συστήματος, είναι διαθέσιμη δωρεάν. Τα Windows 10 για IoT είχαν παρουσιαστεί για πρώτη φορά στα τέλη Απριλίου, στο συνέδριο προγραμματιστών Build της Microsoft.

Από τότε, η εταιρεία τα έχει ενισχύσει με υποστήριξη Wi-Fi και Bluetooth, Βελτίωσε την απόδοση του GPIO για το Raspberry Pi 2, όπως ανέφερε ο Steve Teixeira, διευθυντής διαχείρισης του προγράμματος για το Ίντερνετ των πραγμάτων του Operating Systems Group της Microsoft, σε μία δημοσίευση.

Τα Windows 10 IoT Core είναι μία από τις επτά εκδόσεις των Windows 10, μαζί με τις Home, Pro, Mobile, Education και άλλες.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την έκδοση των Windows για το Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT), θα χρειαστείτε ένα ξεχωριστό υπολογιστή που τρέχει την έκδοση των Windows της 29η Ιουλίου, που είναι γνωστή και ως build 10240, καθώς και το Visual Studio 2015.

Μπορείτε να κατεβάστε το λειτουργικό σύστημα από εδώ.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS