ΑρχικήinetΓιατί το Motorola Moto 360 συνεχίζει να έχει κομμένη οθόνη;

Γιατί το Motorola Moto 360 συνεχίζει να έχει κομμένη οθόνη;

Η Motorola παρουσίασε σήμερα την επόμενη γενιά SmartWatch Moto 360, και προς μεγάλη απογοήτευση των φίλων του Android, από την οθόνη του gadget εξακολουθεί να λείπει ένα κομμάτι.Motorola Moto 360

Το κομμάτι που λείπει από το Moto 360 ονομάζεται “ράφι” ή “shelf” από την Motorola, ενώ οι απογοητευμένοι καταναλωτές το ονομάζουν “σκασμένο λάστιχο.” Η ιδιομορφία υπάρχει από τις συσκευές της πρώτης γενιάς και όπως βλέπετε στις φωτογραφίες συνεχίζει να υπάρχει και στη δεύτερη, ενώ η Motorola υποστηρίζει ότι θα ήθελε να το ξεφορτωθεί τελικά.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου χθες, το VB ζήτησε από τον κορυφαίο σχεδιαστή της Motorola, Jim Wicks να εξηγήσει το ελάττωμα.

VB: Πώς αντιδράς στην κριτική του shelf; Από τις διαρροές, οι άνθρωποι αντιδρούν αρνητικά για αυτό που αποκαλείτε shelf στο κάτω μέρος του ρολογιού.

Jim Wicks: Θα μπορούσαμε να μετακινήσουμε το ράφι. Θα έπρεπε να είχαμε μια στρογγυλή οθόνη με ένα παχύτερο στεφάνι ή ένα μεγαλύτερο ρολόι, και δεν θέλαμε να το κάνουμε αυτό. Θα μπορούσαμε να το έχουμε κάνει από το πρώτο αλλά επιλέξαμε να μην το κάνουμε.

Πραγματικά η διάμετρος στα 46 χιλιοστά αντί τα 42 χιλιοστά είναι σημαντική. Αυτό που κάνει ράφι, είναι ότι είναι κρύβει κάποιους πραγματικά σημαντικούς αισθητήρες – τον αισθητήρα απόστασης και άλλους.
Είναι, επίσης, τα προγράμματα οδήγησης της οθόνης, και με τον τρόπο αυτό μπορούμε να κρατήσουμε μια πολύ απλή και  λεπτή στεφάνη.

… Μπορείτε να δείτε μερικά σχέδια που είναι ορθογώνια, ή έχουν κάποια μέταλλο που βγαίνει, που προσπαθούν πραγματικά να καλύψουν πράγματα. Εμείς δεν το κάνουμε αυτό, για τους λόγους που είπα. Θέλαμε να έχουμε την καλύτερη εφαρμογή. … Έτσι βλέποντας τα άλλα σχέδια αποφασίσαμε ότι το ράφι ήταν η καλύτερη απόφαση σχεδιασμού.Moto 360

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS