ΑρχικήinetGoogle Glass αλλάζει όνομα σε Project Aura;

Google Glass αλλάζει όνομα σε Project Aura;

Η Google μετονόμασε τα Google Glass σε Project Aura, σύμφωνα με μια δημοσίευση του Business Insider. Η ιστοσελίδα αποκάλυψε ότι τρεις από τους νέους της τεχνικούς (εργάζονται στο Lab126) χρησιμοποιούν το «Project Aura” στο προφίλ τους στο LinkedIn, και το περιγράφουν σαν “Google Glass and Beyond.” Google Glass

Σύμφωνα με την εταιρεία το Project Aura είναι διαφορετικό από το Project Ara.

Το Business Insider αναφέρει ότι η Google σχεδιάζει να συνεχίσει την ανάπτυξή των έξυπνων γυαλιών της, σε συνδυασμό με νέα σχετικά wearables και τεχνολογίες. Για αυτό το λόγο πραγματοποίησε νέες προσλήψεις:

Ο Amir Frenkel, η Tina Chen, ο Dima Svetlov από την Amazon και ο Max Ratner από την Apple, εντάχθηκαν στο προσωπικό της Google κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ αναμένονται επιπρόσθετες προσλήψεις.

Σύμφωνα με την δημοσίευση, το Project Aura θα παραμείνει εντός της Google σε αντίθεση με άλλα projects ου πέρασαν άμεσα στη νέα εταιρεία Alphabet. Προς το παρόν, φαίνεται ότι ο διευθύνων σύμβουλός της Nest, Tony Fadell θα συνεχίσει να επιβλέπει το έργο.

Η Google σταμάτησε την πώληση των Google Glass που κόστιζαν 1500 δολάρια νωρίτερα αυτό το έτος. Η συσκευή, η οποία, μεταξύ άλλων, επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν βίντεο, είχε εγείρει ερωτήματα για την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Η Google εξακολουθεί να πωλεί τα Google Glass μόνο σε επιχειρήσεις και φέρεται να αναπτύσσει μια ενημερωμένη enterprise έκδοση. Φυσικά να αναφέρουμε ότι πάρα πολλοί είχαν την εντύπωση ότι τα γυαλιά της Google, είχαν ναυαγήσει σαν σχέδιο και ότι θα αποσυρθούν διακριτικά.

Η Google δεν έχει σχολιάσει ακόμα τα νέα δημοσιεύματα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS