ΑρχικήinetΜαγειρέψτε την Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα σας με ένα drone

Μαγειρέψτε την Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα σας με ένα drone

Αν ψάχνετε ένα πρωτόγνωρο, περίεργο, και τεχνολογικό τρόπο για να μαγειρέψετε εφέτος την Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα σας τότε ίσως σας ενδιαφέρει η λύση ενός drone με αναπνοή δράκου.

firegun drone

Η πρόταση ανήκει στο χρήστη του Youtube Hogwit ο οποίος έχοντας αγοράσει τα περισσότερα υλικά του από το κατάστημα τηλεκατευθυνόμενων HobbyKing έφτιαξε ένα drone φλογοβόλο με το οποίο πυρπόλησε μια γαλοπούλα, προφανώς λόγω των εορταστικών ημερών.

Ωστόσο, με μια πιο προσεκτική εξέταση σχετικά με την μέθοδο ψησίματος θεωρούμε ότι μάλλον το τελικό αποτέλεσμα θα έχει μία μαύρη εμφάνιση που δεν είναι κατάλληλη για ένα εορταστικό τραπέζι.

Το James Webb βρήκε γαλαξία πιο φωτεινό από τα αστέρια του

SecNewsTV 27 Σεπτεμβρίου 2024, 16:44 16:44

Πέρα από την πλάκα όμως ο Hogwit μας έχει απασχολεί και παλαιότερα, όταν είχε καταφέρει να προσαρμόσει ένα πυροβόλο όπλο στο drone του και είχε επιτυχώς πυροβολήσει με αυτό. Σε μία δεύτερη επίδειξη των καταστροφικών δυνατοτήτων ενός drone δημιούργησε ένα εναέριο φλογοβόλο και μάλιστα με υλικά που βρίσκει ο καθένας στην αγορά.

Όμως μετά τον σάλο που έγινε, ο Hogwit σήμερα μοίρασε και ένα επιπλέον βίντεο με το drone του να παίζει τον ρόλο πυροσβέστη στην φωτιά που είχε βάλει στο δάσος που έψηνε την γαλοπούλα. Η απόδοση στην κατάσβεση της φωτιά δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αποδοτική γιατί ως γνωστό “εύκολα κάποιος καταστρέφει και δύσκολα ξαναχτίζει”.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS