ΑρχικήinetHive-CM8 η ομάδα που χάλασε τα Χριστούγεννα του Hollywood

Hive-CM8 η ομάδα που χάλασε τα Χριστούγεννα του Hollywood

Hive-CM8 vs Hollywood: Τα Χριστούγεννα είναι συνήθως μια εποχή που το Hollywood συνηθίζει να έχει πολύ υψηλά έσοδα στο box office. Φέτος όμως οι Hive-CM8 τους χάλασαν τα Χριστούγεννα. Μια ομάδα ατόμων κατάφεραν να παρακάμψουν όλα τα μέτρα ασφαλείας και κυκλοφόρησαν (μέχρι σήμερα γιατί οι διαρροές συνεχίζονται καθημερινά) απίστευτες ταινίες σε πολύ καλή ποιότητα (DVD screeners).Hive-CM8 Hollywood DVD screeners

Στα αντίγραφα υψηλής ποιότητας που κυκλοφόρησαν (και που υπόσχονται ότι θα κυκλοφορήσουν) βρίσκονται οι πιο hot παραγωγές του Hollywood!

Οι παραγωγές του Hollywood εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε πολλές ιδιωτικές ιστοσελίδες πριν διαρρεύσουν στους δημόσιους trackers Pirate Bay και KickassTorrents, όπου χιλιάδες χρήστες άρχισαν να κατεβάζουν το απροσδόκητο Χριστουγεννιάτικο δώρο.

Οι πρώτες διαρροές εμφανίστηκαν πριν από μία εβδομάδα και το FBI προσπαθεί να εντοπίσει την πηγή της διαρροής από τα watermarks που υπάρχουν στις ταινίες.

Το Hollywood Reporter αναφέρει τώρα ότι to υδατογράφημα που υπήρχε στην ταινία The Hateful Eight του Tarantino, οδηγεί στον Andrew Kosove, συν-διευθύνων σύμβουλο παραγωγής, και χρηματοδότησης της εταιρείας Alcon Entertainment.

To screener που προοριζόταν για τον Kosove φέρεται να μην έφτασε ποτέ.
“Δεν έχω δει ποτέ αυτό το DVD. Ποτέ δεν το άγγιξα με τα χέρια μου. Θα κάνουμε περισσότερα από το να συνεργαζόμαστε με το FBI. Θα διεξάγουμε δική μας έρευνα για να ανακαλύψουμε τι συνέβη,” δήλωσε ο Kosove στο Hollywood Reporter.

Εν τω μεταξύ το Hollywood άρχισε να εκδίδει χιλιάδες αιτήματα κατάργησης, με την ελπίδα ότι αυτό θα αποτρέψει το κατέβασμα των ταινιών.

Ποιοι είναι όμως οι The Hive και CM8.

Οι Hive-CM8 είναι ένα λεγόμενο “release group” αλλά δεν ανήκει στη σκηνή (The Scene). Σύμφωνα με το TorrentFreak εμπλέκονται πολύ λίγοι άνθρωποι, που κατάφεραν όμως να χαλάσουν τα Χριστούγεννα μιας βιομηχανίας δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η ομάδα Hive-CM8 έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής 11 DVD screeners, με πιο πρόσφατο το Spectre. Ωστόσο, στο .nfo τους αναφέρουν ότι υπάρχουν 40 τίτλοι συνολικά, πράγμα που σημαίνει ότι καθημερινά θα βλέπουμε και κάτι νέο.

Μέχρι στιγμής τα screeners που έχουν διαρρεύσει είναι: Spectre, The Hateful Eight, Legend, In The Heart of The Sea, Joy, Steve Jobs, Spotlight, Creed, Concussion, The Danish Girl, Bridge of Spies.

Η ομάδα αναφέρει ότι θα ακολουθήσουν τα παρακάτω:

45 Years, Son of Saul, Love the Coopers, Krampus, The Night Before, Point Break, Alvin and the Chipmunks: The Road Chip, Burnt, Black Mass, Trumbo, The Last Witch Hunter, Victor Frankenstein, The Big Short, Sisters, Secret in Their Eyes, Daddy’s Home.

Το γεγονός βάζει την ομάδα Hive-CM8 στο στόχαστρο του FBI που φαίνεται να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις με ενδιαφέρον και θα προσπαθήσει να ανακαλύψει ποιοι είναι οι πειρατές.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS