ΑρχικήinetWELT: η έξυπνη ζώνη της Samsung

WELT: η έξυπνη ζώνη της Samsung

WELT από το BELT: Η Samsung ετοιμάζει μια παρουσίαση ζώνης που θα παρακολουθεί το μέγεθος της μέσης, τις διατροφικές σας συνήθειες και μετράει τα βήματα σας, στην έκθεση CES. Είναι μια ένδειξη ότι τα πάντα αρχίζουν να γίνονται wearable με κάποια τεχνολογία built-in.samsung welt

Η Κορεάτικη εταιρεία σκοπεύει να παρουσιάσει τρεις συσκευές από το C-Lab της, στην έκθεση CES 2016 που θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας. Τα τρία projects είναι το WELT, μια ζώνη παρακολούθησης της υγείας του καταναλωτή, μια συσκευή ελέγχου εικονικής πραγματικότητας και ένα wearable σύστημα επικοινωνιών για έξυπνες συσκευές.

Σύμφωνα με τη Samsung, το σχέδιο της εταιρείας είναι να επιδείξει τα projects αυτά στην CES, να συλλέξει πληροφορίες και στη συνέχεια να συνεχίζει ή να μην συνεχίσει τις προσπάθειες της μέσα στα εργαστήριά της εταιρείας.

Η Samsung αναφέρει για το project WΕLT:

“Η WΕLT είναι μια έξυπνη ζώνη που θα παρακολουθεί την υγεία σας και μοιάζει με μια κανονικά ζώνη, προσφέροντας έτσι στους καταναλωτές ένα πιο διακριτικό τρόπο, να χρησιμοποιήσουν, αισθητήρες έξυπνης τεχνολογίας για την παρακολούθηση της υγείας τους.

Η WΕLT έχει τη δυνατότητα παρακολούθησης μεγέθους της μέσης του χρήστη, τις διατροφικές του συνήθειες, τον αριθμό των βημάτων που πραγματοποιεί, καθώς και τον χρόνο που κάθεται. Στη συνέχεια στέλνει τα δεδομένα σε μια ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή για ανάλυση και παραγωγή μιας σειράς εξατομικευμένων προγραμμάτων για τη διαχείριση βάρους.”

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS