ΑρχικήinetMicrosoft: 200 εκατομμύρια συσκευές με Windows 10

Microsoft: 200 εκατομμύρια συσκευές με Windows 10

Η Microsoft μόλις αποκάλυψε ότι τα Windows 10 λειτουργούν σε 200 εκατομμύρια συσκευές σε όλο τον κόσμο.

Αυτό σημαίνει ότι, σε περίπου τρεις μήνες, οι εγκαταστάσεις του Windows 10 αυξήθηκαν κατά 90 εκατομμύρια από την τελευταία επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας που έγινε τον Οκτώβριο. Αυτό σημαίνει ότι περίπου 30 εκατομμύρια χρήστες αναβαθμίζουν στο νέο λειτουργικό σύστημα κάθε μήνα.Windows 10

“Είμαστε ακόμη πιο ενθουσιασμένοι καθώς οι πελάτες αγαπούν τα Windows 10. Συνολικά, παρατηρούμε σημαντικά υψηλότερη ικανοποίηση πελατών με τα Windows 10 από οποιαδήποτε προηγούμενη έκδοση των Windows,” ανακοίνωσε η Microsoft.

Αν και τα στοιχεία που παρουσίασε η Microsoft δείχνουν μια μάλλον εντυπωσιακή απόδοση των Windοws 10 πέντε μήνες μόλις μετά την κυκλοφορία τους, κορυφαία προτεραιότητα της Microsoft παραμένει η εγκατάσταση του νέου λειτουργικού συστήματος σε σε 1 δισεκατομμύριο συσκευές μέχρι το 2017.

Για να επιτευχθεί αυτό, η εταιρεία προσπαθεί να ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις να αναβαθμίσουν τους υπολογιστές τους σε Windοws 10. Η εταιρεία φέρεται να προσπαθεί επίσης να βάλει τις τελευταίες πινελιές στο λειτουργικό για κινητά Windοws 10 Mobile.

Ο τελικός στόχος όπως προαναφέραμε είναι η εγκατάσταση των Windοws 10 σε 1 δισεκατομμύριο συσκευές, που θα συμπεριλαμβάνουν εκτός από τους επιτραπέζιους υπολογιστές, smartphones, tablets, φορητούς υπολογιστές και κονσόλες παιχνιδιών.

Το γεγονός υποδεικνύει ότι η Microsoft δεν θεωρεί πλέον τα Windows σαν ένα ξεχωριστό κομμάτι λογισμικού για διαφορετικές συσκευές, αλλά σαν μια ενιαία πλατφόρμα που θα τροφοδοτεί τα πάντα και θα προσφέρει την ίδια εμπειρία εμφάνισης, αίσθησης, και χαρακτηριστικών.

Η ανακοίνωση της εταιρείας δεν αναφέρει κάτι για τους δυσαρεστημένους χρήστες του νέου λειτουργικού συστήματος.

blogs.windows.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS