ΑρχικήinetFasetto Link 2TB steaming σε 7 συσκευές ταυτόχρονα

Fasetto Link 2TB steaming σε 7 συσκευές ταυτόχρονα

Fasetto Link: Η αποθήκευση αρχείων σε φορητές μονάδες δίσκου απαιτεί χρόνο και κόπο. Flash drives, κάρτες microSD, εξωτερικοί σκληροί δίσκοι – που μπορεί να διαθέτουν μεγάλη χωρητικότητα, ή γρηγορότερες ταχύτητες εγγραφής, απαιτούν και πάλι χρόνο και κόπο.

Απαιτούν μια συσκευή ανάγνωσης καρτών ή κάποιο καλώδιο. Μερικές φορές μάλιστα το laptop σας δεν μπορεί να διαβάσει μια συγκεκριμένη κάρτα. link

Η Fasetto, είναι μια startup αποθήκευσης στο σύννεφο από το Wisconsin, που προσπαθεί να επιλύσει όλα τα παραπάνω. Σήμερα λοιπόν παρουσίασε μια απίστευτη συσκευή στο Consumer Electronics Show (CES 2016) που πραγματοποιείται στο Las Vegas. Η συσκευή ονομάζεται Link, και είναι πραγματικά απίστευτη.

Είναι μικρή, σε σχήμα κύβου και μπορεί να αποθηκεύσει έως και 2TB ασύρματα. Έχει δικό της λειτουργικό σύστημα, έναν quad-core επεξεργαστή ARM, και 4GB RAM.

Κάθε συσκευή που υποστηρίζει Wi-Fi ή Bluetooth μπορεί να χρησιμοποιήσει το Link μέσω μιας ειδικής εφαρμογής ή από τον web browser της συσκευής.

Ο κύβος της Fasetto επιτρέπει έως και 20 συνδέσεις, και μπορεί να πραγματοποιήσει streaming σε 7 συσκευές ταυτόχρονα – χωρίς να απαιτούνται δεδομένα κινητής τηλεφωνίας!

Αυτό σημαίνει ότι οι on-the-go χρήστες μπορούν να αφήσουν καλώδια, προσαρμογείς, και κάρτες στο συρτάρι τους. Η συσκευή είναι επενδεδυμένη με αλουμίνιο και αντι-σοκ πλαστικό καθιστώντας την αρκετά ανθεκτική για ταξίδια.

Το Link της Fasetto αναμένεται να είναι εμπορικά διαθέσιμο στα τέλη του 2016 σύμφωνα με το VB.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS