ΑρχικήinetNetflix Super Browse ανακαλύψτε όλες τις κρυφές κατηγορίες

Netflix Super Browse ανακαλύψτε όλες τις κρυφές κατηγορίες

To Netflix Super Browse είναι μια επέκταση του προγράμματος περιήγησης για το Google Chrome αλλά και τον Firefox, που προσθέτει μια επιλογή αναζήτησης στη δημοφιλή υπηρεσία streaming. Έτσι μπορείτε να περιηγηθείτε σε κρυφές κατηγορίες.Netflix Super Browse

Όταν ανοίγετε την αρχική του Netflix στον browser σας, υπάρχουν αρκετά ήδη να επιλέξετε. Περιπέτειες, ταινίες τρόμου ή παιδικές ή για την οικογένεια, τηλεοπτικές σειρές κα.

Ενώ αυτά με τα είδη μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το τι περιέχεται στο Netflix, θα παρατηρήσετε αρκετά γρήγορα ότι τα φίλτρα αναζήτησης δεν επαρκούν.

Για παράδειγμα, ενώ υπάρχει εμφανή κατηγορία για παιδικά, δεν υπάρχει καμία κατηγορία που εμφανίζει μόνο anime, ταινίες της Disney ή ταινίες που βασίζονται σε βιβλία για παιδιά.

Το ίδιο μπορεί να παρατηρήσατε και για όλες τις άλλες κατηγορίες του Netflix, που είναι διαθέσιμες από προεπιλογή.

Η δωρεάν επέκταση Super Browse για το Google Chrome και τον Firefox) προσθέτει ένα μενού στο Netflix. Η επέκταση εμφανίζει όλες τις κρυμμένα κατηγορίες που είναι διαθέσιμες στο Netflix σε μια αλφαβητικά ταξινομημένη λίστα.

Μπορείτε να δοκιμάσετε την επέκταση από τα παρακάτω links, ανάλογα με τον browser που χρησιμοποιείτε:

  • Σημείωση: Πολλές από τις κατηγορίες που θα δείτε μπορεί να μην είναι διαθέσιμες στα Ελληνικά, μπορείτε όμως να αλλάξετε τόπο κατοικίας με ένα VPN…

Chrome Firefox

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS