ΑρχικήinetΚυκλοφόρησε το Windows 10 Redstone Build 11099

Κυκλοφόρησε το Windows 10 Redstone Build 11099

Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε το νέο Windows 10 preview build 11099, το οποίο είναι η δεύτερη έκδοση του Redstone και η πρώτη του νέου έτους.windows 10 redstone

Η εταιρεία δεν φαίνεται να έχει πραγματοποιήσει μεγάλες αλλαγές σε αυτό το build, και ο Gabriel Aul, επικεφαλής του προγράμματος Windows Insider, δήλωσε ότι το ίδιο θα συμβεί και για τις επόμενες κυκλοφορίες, καθώς οι προγραμματιστές να βελτιώσουν την απόδοση και να διορθώσουν όσα σφάλματα είναι δυνατόν.

“Όπως και με την προηγούμενη έκδοση, αυτό το build δεν συμπεριλαμβάνει μεγάλες αξιοσημείωτες αλλαγές ή νέες δυνατότητες. Η εστίασή μας ήταν για διαρθρωτικές βελτιώσεις του OneCore, ο οποίος είναι ο κοινός πυρήνας των Windows σε όλες τις συσκευές,” εξήγησε ο Aul σε μια δημοσίευση.

“Το code refactoring και άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχουμε αλλάξει για τη βελτιστοποίηση του OneCore πλησιάζει στο σημείο όπου θα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τον έλεγχο σε νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις. Θα χρειαστούν ακόμα λίγα builds πριν δούμε πραγματικά αξιοσημείωτες αλλαγές να εμφανίζονται.”

Ο Aul επανέλαβε επίσης ότι η Microsoft θα αρχίσει σύντομα να διαθέτει ταχύτερα τα νέα builds στο πρόγραμμα των Windows Insider, εξηγώντας ότι αυτοί που είναι εγγεγραμμένοι ήδη στο Fast Ring θα παρατηρήσουν τα builds να κυκλοφορούν συχνότερα.

Αυτό σημαίνει προφανώς ότι οι χρήστες που δεν θέλουν να ασχοληθούν με bugs που θα εμφανίζονται στα νέα δοκιμαστικά builds θα πρέπει να αλλάξουν στο Slow Ring.

Να αναφέρουμε ότι Redstone είναι η κωδική ονομασία της επόμενης μεγάλης έκδοσης των Windows 10 που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2016 και θα συμπεριλαμβάνει σημαντικά νέα χαρακτηριστικά.

Η νέα έκδοση, συνήθως κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από ανεπίσημες πηγές, λίγες ώρες μετά την διάθεση της από την Microsoft.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS