ΑρχικήinetΤα εισιτήρια για την Microsoft Build 2016 έγιναν Sold Out μέσα σε...

Τα εισιτήρια για την Microsoft Build 2016 έγιναν Sold Out μέσα σε 5 λεπτά

Η Microsoft ξεκίνησε τις εγγραφές για την διάσκεψη Build 2016 το μεσημέρι, αλλά ακριβώς όπως ήταν αναμενόμενο, τα εισιτήρια ξεπουλήθηκαν (sold out) πραγματικά πολύ γρήγορα, οπότε αν ενδιαφέρεστε δεν έχετε άλλη επιλογή από το να προστεθείτε στη λίστα αναμονής.

microsoft build

Φέτος, η εταιρεία κατάφερε να δημιουργήσει ένα νέο ρεκόρ, καθώς η διάσκεψη ήταν sold out μέσα σε λιγότερο από πέντε λεπτά, σύμφωνα με δήλωση της Microsoft.

Ενημερωτικά για την αντίστοιχη περσινή διάσκεψη Build 2015 τα εισιτήρια είχαν πουληθεί όλα μέσα σε 45 λεπτά. Οπότε τα φετινά πέντε θεωρούνται ρεκόρ.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι με συνεχές ενδιαφέρον για την Build. Το συνέδριο έγινε sold out μέσα σε λιγότερο από 5 λεπτά, αλλά ενθαρρύνουμε τους προγραμματιστές να εγγραφούν στη λίστα αναμονής αφού θα έρθουν επιπλέον εισιτήρια. Οι κεντρικές ομιλίες και επιλεκτικές συνεδρίες θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω streaming την Τετάρτη 30 Μαρτίου από τις 08:30 π.μ.. Το συνέδριο ήταν sold out πέρυσι μέσα σε 45 λεπτά”.

Εφέτος η εταιρεία δεν θα δώσει δώρα σε όσους παρακολουθήσουν την παράσταση. Παλαιότερα, οι παρευρισκόμενοι έφευγαν με ακριβά δώρα, όπως tablets, αλλά φέτος η Microsoft αλλάζει στρατηγική.

Η Build 2016 θα γίνει στο Σαν Φρανσίσκο μεταξύ 30 Μαρτίου και 1η Απριλίου και αναμένεται να μας φέρει πολλά συναρπαστικά νέα, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με τα σχέδια της εταιρείας να φέρει στα Windows 10 εφαρμογές από Android και iOS.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS