ΑρχικήinetArchelis: Η πρώτη Wearable καρέκλα!

Archelis: Η πρώτη Wearable καρέκλα!

Wearable καρέκλα; Ενώ οι IT εργάζονται καθισμένοι αναπαυτικά στις καρέκλες τους, υπάρχουν πάρα πολλές δουλειές που απαιτείται ορθοστασία. Έχετε κάποια τέτοια δουλειά; archelis Wearable

Πως θα σας φαινόταν η ιδέα μιας wearable καρέκλας, στον τομέα που εργάζεστε; Σίγουρα υπάρχουν επαγγέλματα που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα την ιδέα μιας καρέκλας που φοριέται.

Ένα τα δυσκολότερα επαγγέλματα είναι πιθανώς οι χειρουργικές επεμβάσεις που αναγκάζουν τους χειρουργούς να στέκονται για πολλές ώρες.

Η καρέκλα που φοριέται ονομάζεται Archelis (σημαίνει καρέκλα που περπατιέται στα ιαπωνικά) έχει σχεδιαστεί για χειρουργούς, και τους επιτρέπει να κάθονται κατά τη διάρκεια μιας χειρουργικής επέμβασης, μειώνοντας έτσι την κόπωση κατά τη διάρκεια της μακράς και σωματικά απαιτητικής πράξης.

Αναπτύχθηκε για τους ανθρώπους στον ιατρικό τομέα, αλλά μπορεί επίσης να βοηθήσει κάθε εργαζόμενο, σε κάθε κλάδο, που πρέπει να παραμείνει όρθιος για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Archelis αναπτύχθηκε από τη Yokohama σε συνεργασία με το Center for Frontier Medical Engineering, του Πανεπιστημίου της Chiba, τη Hiroaki Nishimura Design, και τη Japan Polymer Technology.

Στόχος τους είναι να αρχίσουν την διάθεση του προϊόντος αυτό το καλοκαίρι.

Δείτε το βίντεο

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS