ΑρχικήinetΗ Microsoft εξαγόρασε την SwiftKey

Η Microsoft εξαγόρασε την SwiftKey

Η Microsoft μόλις επιβεβαίωσε ότι αγόρασε την κατασκευάστρια εταιρεία του πληκτρολογίου SwiftKey (συσκευές Android και iOS) για ένα αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό. Στόχος φυσικά της εταιρείας είναι να ενσωματώσει την τεχνολογία Word Flow της SwiftKey στο Windows Phone.SwiftKey

Η Microsoft δεν αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά οι φήμες αναφέρουν ότι θα ξοδέψει συνολικά 250 εκατομμύρια δολάρια για την εξαγορά της SwiftKey.

Ο Harry Shum, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του τμήματος τεχνολογίας και έρευνας, δήλωσε ότι όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας θα ενταχθούν στην Microsoft, σε μια προσπάθεια να συγχωνεύσουν τις δύο εφαρμογές του πληκτρολογίου και να δημιουργήσουν μία που θα μπορούσε να λειτουργήσει απρόσκοπτα σε όλες τις συσκευές.

“Η εξαγορά αυτή αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα της δέσμευσης της Microsoft να διαθέσει το λογισμικό και τις υπηρεσίες της σε όλες τις πλατφόρμες. Θα συνεχίσουμε να έχουμε ηγετική θέση στην ανάπτυξη του πληκτρολογίου SwiftΚey για Android και iOS, καθώς και να διερευνήσουμε τα σενάρια για την ένταξη του πυρήνα τεχνολογίας του σε όλο το πλάτος των προϊόντων και των υπηρεσιών μας” αναφέρει ο Shum εξηγεί.

“Επιπλέον, η έξυπνη τεχνολογία της SwiftΚey ευθυγραμμίζεται με τις επενδύσεις και τη φιλοδοξία της Microsoft για την ανάπτυξη έξυπνων συστημάτων που μπορούν να εργαστούν περισσότερο για λογαριασμό του χρήστη που έχει το απόλυτο έλεγχό τους.”

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS