ΑρχικήinetInfocom 2016 EthiHak Contest Δήλωσε συμμετοχή Σήμερα!

Infocom 2016 EthiHak Contest Δήλωσε συμμετοχή Σήμερα!

To beat a hacker, you have to become one!

Γυαλίστε τα σπαθιά σας και ξεσκονίστε την Kali σας γιατί το πρώτο EthiΗak είναι γεγονός! EthiHaΚ-ft2

Στα πλαίσια του 6ου Infocom Security που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 6 & 7 Απριλίου στο Divani Caravel Hotel, το SecNews διοργανώνει τον πρωτοποριακό διαγωνισμό EthiΗak όπου οι συμμετέχοντες θα εξασκήσουν τις δυνατότητες τους στο Live hacking!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι διαγωνιζόμενοι χρησιμοποιώντας τις ικανότητες τους στο hacking, θα πρέπει να αξιολογήσουν την ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων και υποδομών, εναντίον live στόχων!

Σκοπός του EthiHak είναι να δώσει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εξασκηθούν στο έπακρον στην εφαρμογή εργαλείων επίθεσης εναντίον πραγματικού στόχου και όχι ενός κατασκευασμένου σεναρίου! Ταυτόχρονα μέσα από την διαδικασία θα ενημερωθούν οι παρευρισκόμενοι σχετικά με σύγχρονες απειλές, κενά ασφαλείας αλλά και τρόπους που χρησιμοποιούν οι πλέον ισχυροί Hackers για να παρακάμψουν συστήματα ασφαλείας.

Φυσικά το EthiHak θα ανταμείψει με μεγάλα χρηματικά έπαθλα τους καλύτερους ethical hackers, τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα από το site μας καθώς και από την ιστοσελίδα του InfocomSecurity. Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στον διαγωνισμό θα μπορούν να συμμετέχουν από τον χώρο τους απομακρυσμένα. Σε αυτή την περίπτωση όμως ο βαθμός δυσκολίας θα είναι αυξημένος γι’ αυτό είναι κάτι που ΔΕΝ σας το προτείνουμε

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι παρόλο που θα υπάρχει lab στον χώρο του συνεδρίου για την διεξαγωγή του Ethihak, επειδή οι διαθέσιμοι υπολογιστές θα είναι λίγοι για τον αριθμό συμμετεχόντων, ενδείκνυται ο κάθε διαγωνιζόμενος να φέρει το προσωπικό του υπολογιστικό σύστημα για την συμμετοχή του στον διαγωνισμό.

Το SecNews εκτός από τον live διαγωνισμό EthiHak, θα επικεντρωθεί στο Ethical Hacking & Cyber Security παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στη χώρα μας ενότητες ομιλιών αναγνωρισμένων ερευνητών ασφαλείας και White Hat Hackers, νέες μεθοδολογίες επιθέσεων, νέες ευπάθειες και εξειδικευμένα hacking tools!

Για δηλώσεις συμμετοχής στο EthiHak πατήστε ΕΔΩ.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του συνεδρίου στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.infocomsecurity.gr/

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS