Αρχικήinet12ο Meetup του GreeceJS

12ο Meetup του GreeceJS

Το GreeceJS, μία εθελοντική ομάδα διάδοσης και ενίσχυσης των τεχνολογιών του Web με ιδιαίτερη έμφαση στη γλώσσα προγραμματισμού JavaScript, και ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων-INNOVATHENS σας προσκαλούν στο 12ο Greece JS MeetUp την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016 στις 18:00.GreeceJS 12th meetup

Το Web αποτελεί σήμερα την πλέον ανοιχτή πλατφόρμα δημιουργίας λογισμικού, με τεράστια διάδοση και δίχως περιορισμούς πρόσβασης, προσφέροντας έτσι σε νεοφυείς επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας τις μεγαλύτερες ευκαιρίες εισόδου σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά. Το GreeceJS στα σχεδόν 4 χρόνια της έως τώρα πορείας του έχει φέρει για πρώτη φορά σε επαφή την πολυπληθή Ελληνική κοινότητα του Web και της JavaScript.

Επιπλέον έχει εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες σε νέες τεχνολογίες αιχμής, διαχέοντας τη γνώση από τα μέλη που έχουν ειδικευτεί σε αυτές προς όλους τους υπόλοιπους, στοχεύοντας στην άνοδο του επιπέδου κατανόησης των τεχνολογιών αυτών στην Ελλάδα και στην παραγωγή διεθνώς ανταγωνιστικού λογισμικού.

Οι τακτικές συναντήσεις της κοινότητας αποτελούν παραδοσιακά ευκαιρίες προσέγγισης εξειδικευμένων μηχανικών από καινοτόμες εταιρείες του χώρου που αναζητούν νέους συνεργάτες και από νέους επιχειρηματίες που ψάχνουν για τεχνικά καταρτισμένους συνεταίρους.

Οι τακτικές συναντήσεις του GreeceJS αποσκοπούν στην ενημέρωση των συμμετεχόντων γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στο πεδίο και στη διάχυση των σχετικών δεξιοτήτων από τα πλέον εξειδικευμένα μέλη στα υπόλοιπα.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η προεγγραφή εδώ: http://www.meetup.com/GreeceJS/events/225971016/

ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ

18:00 – 18:45
Networking, pizza and beer.

18:45 – 19:15
Building OS-agnostic command line tools with Node.js – Angelos Chaidas, Senior Frontend Developer @Adzuna

19:25 – 19:55
Meteor – A better way to build apps – Miltos Stamos, Web Developer @Peopleperhour.com

20:05 – 20:15
A message from our sponsor: InfamousLabs

20:20 – 20:50
Challenges for developing Smart TV applications – Ioannis Foukarakis, CTO @InfamousLabs

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS