ΑρχικήinetTorrents Time και το Kickass Torrents

Torrents Time και το Kickass Torrents

Torrents Time: Την περασμένη εβδομάδα, εμφανίστηκε μια νέα απλή λύση streaming μέσω του browser που χρησιμοποιεί torrents. Αμέσως μετά η διάσημη ιστοσελίδα torrent, Pirate Bay, υιοθέτησε το Τorrents Time προσθέτοντας την δυνατότητα streaming σε όλες τις ταινίες της ιστοσελίδας. kickassTorrents Torrents Time

Σήμερα το Kickass Torrents ακολούθησε το παράδειγμά του.

Να αναφέρουμε ότι οι προγραμματιστές του Torrents Time, έχουν λάβει ήδη μια επιστολή που απαιτεί την άμεση παύση της εφαρμογής.

Διαβάστε: BREIN: Κλείστε άμεσα το Torrents Time

Για όσους δεν γνωρίζουν η αμφιλεγόμενη εφαρμογή διαθέτει ένα ενσωματωμένο torrent client που επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν και να παίζουν τα αρχεία των torrents με ένα κλικ. Έτσι χωρίς να χρειάζεται η εγκατάσταση κάποιου torrent client μπορείτε να δείτε τις ταινίες μέσα από τον browser που χρησιμοποιείτε. Φυσικά απαιτείται η εγκατάσταση ενός plugin.

Από σήμερα λοιπόν όπως είχαμε προαναφέρει εισέρχεται και το Kickass Torrents στην μόδα του “Online Streaming με Τorrents Time.”

Έτσι από σήμερα μπορείτε να αναπαράγετε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, καθώς και οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο βίντεο απευθείας στο ίδιο παράθυρο που χρησιμοποιείτε για να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα.

https://kat.cr/

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS