ΑρχικήinetROR Διέρρευσαν 17.8GB δεδομένα της Τούρκικης Αστυνομίας

ROR[RG] Διέρρευσαν 17.8GB δεδομένα της Τούρκικης Αστυνομίας

Ένας hacker γνωστός σαν ROR[RG] κυκλοφόρησε δεδομένα που υπέκλεψε από τους servers της Τούρκικης Εθνικής Αστυνομίας (EMG). Τα δεδομένα κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή σε BitTorrent sites.
hacker ROR[RG]

Ο ROR[RG] είναι ο hacker που παραβίασε την υπηρεσία Adult Friend Finder, από την οποία κυκλοφόρησε εξαιρετικά ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία από πάνω από 3,8 εκατομμύρια χρήστες.

Ο hacker ισχυρίζεται ότι κυκλοφόρησε τα δεδομένα, γιατί πιστεύει ότι η τουρκική αστυνομία είναι διεφθαρμένη, κάτι που υποστηρίζουν επίσης και πολλοί ακτιβιστές, δημοσιογράφοι και οργανώσεις που υποστηρίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Την Τουρκία την ακούμε συχνά σε διάφορα σκάνδαλα σχετικά με τη διαφθορά και την κατάχρηση εξουσίας από τις Αρχές. Τα μέλη του διεθνούς Τύπου και οι hackers των Anonymous είναι πεπεισμένοι ότι η τουρκική κυβέρνηση είναι πίσω από το θάνατο της δημοσιογράφου Serena Shim.

Οι Anonymous εξαπέλυσαν επίσης κυβερνο-πόλεμο κατά της Τουρκίας, κατηγορώντας την ότι βοηθάει τους μαχητές του ισλαμικού κράτους τις μάχες που πραγματοποιούνται στη Συρία, παρέχοντας και ιατρική υποστήριξη στους τραυματίες πολεμιστές του.

Επιπλέον, τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης έχουν κατηγορήσει επανειλημμένα τις αστυνομικές δυνάμεις για χρήση υπερβολικής βίας στην καταστολή δημόσιων διαμαρτυριών σε μεγάλες πόλεις της Τουρκίας.

Το αρχείο torrent με τα δεδομένα που διέρρευσαν είναι περίπου 2 GB συμπιεσμένο. Όταν αποσυμπιεστεί εμφανίζονται 17.8GB πληροφορίες. Όλα τα δεδομένα είναι σε μορφή .myd και .myi, τυπικές μορφές αρχείων αντιγράφων ασφαλείας του MySQL server.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS