ΑρχικήinetDoor Control: Ανοίξτε την πόρτα του DVD Player με το πληκτρολόγιο σας

Door Control: Ανοίξτε την πόρτα του DVD Player με το πληκτρολόγιο σας

Door Control: Μία μικρή εφαρμογή που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε την πόρτα του DVD Player σας μέσω μίας συντόμευσης στο πληκτρολόγιο σας.

door control

Αν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας σε καθημερινή βάση, ίσως να χρειάζεται να ανοίγετε και να κλείνετε αρκετά συχνά την πόρτα στο DVD Player που έχετε στο μηχάνημά σας. Για κάποιους η επανάληψη της κίνησης αυτής, το να σκύψετε δηλαδή κάτω στο υπολογιστή σας, να πατήσετε το κουμπί του DVD Player που ανοίγει την πόρτα του κλπ , ίσως να είναι ταλαιπωρία.

Το λογισμικό Door Control θα σας διευκολύνει γλυτώνοντας σας χρόνο και κόπο. Το λογισμικό τρέχει κάτω από Windows και μπορεί να εμφανίσει κουμπιά για το άνοιγμα και το κλείσιμο της πόρτας της μονάδας DVD. Επίσης μπορεί να προγραμματίσει μία συντόμευση στο πληκτρολόγιό σας (hotkey) για την ίδια εργασία. Είτε με ένα απλό κλικ, είτε πατώντας την συντόμευση θα ανοίγετε ή θα κλείνετε την πόρτα στην μονάδα DVD.

Σύμφωνα με τους προγραμματιστές του, σε σύγκριση με παρόμοια λογισμικά Ελέγχου της Θύρας του DVD χρησιμοποιεί έναν ειδικό αλγόριθμο για να αναγνωρίσει εάν η θύρα είναι ανοικτή ή κλειστή. Η εφαρμογή είναι πολύ μικρή σε μέγεθος και χρησιμοποιεί ένα πολύ μικρό ποσό της μνήμης RAM για τη λειτουργία της.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Dοοr Control από εδώ.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS