ΑρχικήinetΠαρακολουθήστε μια online χειρουργική επέμβαση καρκίνου σε virtual reality

Παρακολουθήστε μια online χειρουργική επέμβαση καρκίνου σε virtual reality

Ένα νοσοκομείο στο Ηνωμένο Βασίλειο ευελπιστεί να γίνει το πρώτο που θα μεταδώσει online μία χειρουργική επέμβαση για καρκίνο σε virtual reality (εικονική πραγματικότητα).

Medical-Realities virtual

Στις 14 Απριλίου και ώρα 16:00 (ώρα Ελλάδος), το νοσοκομείο Barts, και η Mativision and Medical Realities θα μεταδώσουν μία online χειρουργική επέμβαση κατά του καρκίνου, δίνοντας την δυνατότητα τους τηλεθεατές να εξερευνήσουν το χειρουργείο σαν να ήταν πραγματικά εκεί.

Αν θέλετε να δείτε την επέμβαση το μόνο που χρειάζεται είναι να πάτε στην ιστοσελίδα τους, όπου κατά την διάρκεια της συγγραφής αυτού του άρθρου υπήρχε ένα ρολόι που μέτραγε αντίστροφα μέχρι την ώρα μηδέν της αναμετάδοσης. Εκεί μπορείτε να κατεβάσετε είτε την απλή εφαρμογή για smartphone χωρίς την χρήση της εικονικής πραγματικότητας  είτε την εφαρμογή για το Cardboard της Google. Η ομάδα συνιστά τη χρήση του Cardboard της Google για να έχετε μία πλήρη virtual reality απεικόνιση, αλλά μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε και το πρόγραμμα περιήγησης σας.

Ο Dr Ahmed, ο οποίος θα είναι επικεφαλής της χειρουργικής ομάδας, έχει ξανά μεταδώσει livestreamed εγχείρηση μέσω των Glass το 2014. Ο ίδιος είναι υπέρμαχος της χρήσης αυτών των τύπων τεχνολογίας για την παγκόσμια ιατρική εκπαίδευση.

Ο ασθενής που έχει συμφωνήσει στην δημόσια μετάδοση της επέμβασης έχει καρκίνο του παχέος εντέρου, είναι 70 ετών και δηλώνει ενθουσιασμένος σχετικά με το συμβάν.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS